...
Napisał(a)
jak wyrzesj które dla was jest najlepsze biorac pod uwagę nie skład nie cene ale rezczywiaste odczucia podczs brania
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
k3ho bo pójdziesz w ślady niejakiego cyklona04
a przy okazji, qazar mógłbyś już odblokować moje konto bo poprawe chyba widać a tak to się abonament marnyje itd. tu też mam ale to nie to samo
a przy okazji, qazar mógłbyś już odblokować moje konto bo poprawe chyba widać a tak to się abonament marnyje itd. tu też mam ale to nie to samo

...
Napisał(a)
Co rozumiesz poprzez rzeczywiste odczucia ??
Białko to białko. Efektów brania nie odczujesz. Bierzesz tyle ile ci go brakuje w diecie. Co do rodzaju białka, to jest to głównie zależne od tego co jest twoim celem i jak zamożną jesteś osobą. NA masie spokojnie możesz sobie zakupić WPC, natomiast przy rzeźbie jeśli cie stać proponowałbym jakieś WPI. No i oczywiście obowiązkowo jakąś mieszaninę białek przed snem
pozdro

Białko to białko. Efektów brania nie odczujesz. Bierzesz tyle ile ci go brakuje w diecie. Co do rodzaju białka, to jest to głównie zależne od tego co jest twoim celem i jak zamożną jesteś osobą. NA masie spokojnie możesz sobie zakupić WPC, natomiast przy rzeźbie jeśli cie stać proponowałbym jakieś WPI. No i oczywiście obowiązkowo jakąś mieszaninę białek przed snem

pozdro
https://www.sfd.pl/pitbull61__DT__droga_do_startu_w_MPJiW_2020_start_masy,_str_15-t1172367-s61.html#post-19106389
Aby zwyciężać, trzeba być i lwem i lisem...
...
Napisał(a)
jak naprawde działało czy coś zauwarzyliście bo wielu ludzi narzeka na produktu powiedzmy treca twierdząc ze w tych białkach nie mam tylu składników i rzeczy o których sie pisze na opakowaniu.wiec chodzi mi o takie białko które jest najlepsze po wzgledem jakości i pewności
...
Napisał(a)
ziper69, he,he 

https://www.sfd.pl/pitbull61__DT__droga_do_startu_w_MPJiW_2020_start_masy,_str_15-t1172367-s61.html#post-19106389
Aby zwyciężać, trzeba być i lwem i lisem...
...
Napisał(a)
bo widzisz chodzi tu takrze o przyswajalnośc produktów jakoś płytko to rozkminiacie.za płytko prawda jest taka że białoko białku nie rowne.do hi teca kiedys nawet mąki dodawali
...
Napisał(a)
natomiast przy rzeźbie jeśli cie stać proponowałbym jakieś WPI
huhu
to ci glodu nie powstrzyma na redukcji
wiec zycze samozaparcia (nie mylic z samym zaparciem)
huhu
to ci glodu nie powstrzyma na redukcji
wiec zycze samozaparcia (nie mylic z samym zaparciem)
...
Napisał(a)
prawda jest taka że białoko białku nie rowne
dlatego kupuj sprawdzone przez duza ilosc osob
omijaj firmy krzaki (nie mysle tu o Hitecu dla jasnosci)
dlatego kupuj sprawdzone przez duza ilosc osob
omijaj firmy krzaki (nie mysle tu o Hitecu dla jasnosci)
...
Napisał(a)
polecam mieszanki /zarówno na masie jak i redukcji/
np. mxpro, prolongatum, sp80
jeśli boisz się wyj.ebki to kupuj tylko sprawdzone firmy
np. mxpro, prolongatum, sp80
jeśli boisz się wyj.ebki to kupuj tylko sprawdzone firmy

...
Napisał(a)
Polecane artykuły