MYŚLENIE NIE BOLI!!!
...
Napisał(a)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Demotywatory są coraz bardziej żalosne ludzie z kompleksami wylewają tam swoje wszystkie żale . Jednym slowem portal dla ci**t i tyle . Każdy kto ćwiczy na silowni to bezmózgi osilek wg. ich spoleczność a sami siedzą tylko przed kompem nie mają przyjaciól i potrafia zza monitora wyśmiewac innych tyle w tym temacie...
...
Napisał(a)
hahahaa donwaz ale ty śmieszny jesteś ,chodzi i podpis i o wyraz twarzy pudziana
uśmiech z Tobą napinaczu
uśmiech z Tobą napinaczu
...
Napisał(a)
Ja się nie napinam
Tylko poogladaj sobie inne demoty i te zacne "90kg " w tytule zawzwyczaj " ty i twoje 90kg a on..." itd dla mnie to żalosne widziales komentarze do tego demota w poscie? Jak ludzie smieją się z Pudzianowskiego że pleców sobie nie podrapie a prawda jest taka że pudzianowski jest bardziej rozciągniety od 90% rzeszy tych grubasow z demotow bez ambicji i śmieją się sami z siebie 

...
Napisał(a)
donwaz *****e sa wszedie na tym forum jest ich tyle samo co na demotach nie znaczy to ze tu nie ma nic ciekawego do poczytania, a tam nie ma nic ciekawego do posmiania i rozkminienia, niestety jest duzo badziewia ale niektore demoty to kozak, tejn jest kozacki :D, jak dla mnie, tobie moze sie nie podobac ja nie jestem ślepym fanem pudziana i mam z tego dobra pompe bo podbis pasuje jak ulał :D
MYŚLENIE NIE BOLI!!!
...
Napisał(a)
Ależ ja nie mówię że jestem ślepym fanem Pudziana tylko te wylewanie żali na demotach jest żałosne i tyle widziałeś komentarze pod demotem tym?
...
Napisał(a)
powiem szczerze ze ogladam demotywatory ,a nigdy ich nie komentuje i komentarzy nie czytuje, moze własnie dlatego ze go.wno mnie obchodzi zdanie stada baranow na temat ten czy inny, mam swoje zdanie i moge je np. na tym forum wypowiedziec w pewnych kwestiach w innych moze warto zachowac swoje zdanie dla siebie :D.
pozdro :D
pozdro :D
MYŚLENIE NIE BOLI!!!
Polecane artykuły