SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

muay thai warszawa csw czy copacabana?

temat działu:

Baza klubów Sztuk Walki

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 2836

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a) Temat przeniesiony przez Marcin_VB z działu Uderzane.
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 236 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 5378
Witam!
Od pazdziernika chcialbym zapisac sie do ktoregos z tych klubow i nie wiem ktory wybrac, jezeli mozecie podzielcie sie opinia, z gory dzieki
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU

Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 391 Napisanych postów 3444 Wiek 35 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 18326
BYŁO JUŻ MAGLOWANE WIELE RAZY. Użyj wyszukiwarki.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 236 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 5378
szukalem i szukalem no i niestety zbyt wiele nie znalazlem, o csw zadnych opini, a o copacabanie tylko tyle ze nie jest zle...
w sumie w gre wchodza inne kluby ale ze srodmiecia najblizej mam tam i jeszcze do prakongu....
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Lady M Zasłużona dla SFD
Ekspert
Szacuny 82 Napisanych postów 19441 Wiek 38 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 94708
o ile mi sie nie pomyliło, to searme z forum trenuje w Prakongu w każdym bądź razie bardzo sobie swój klub chwali

stąd możesz wydestylować info o Prakongu https://www.sfd.pl/Sztuki_walki_,a_rodzice.-Problem-t430581.html 

"No matter your goal, achieving it always starts with belief
- do not underestimate the strength within."

http://www.sfd.pl/Lady_M/_The_only_limit,_is_the_one_you_set_yourself_-t958189.html 

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Boks Wałbrzych i okolice?

Następny temat

Czy jest w Białej Podlaskiej szkoła kickboxingu lub boksu??

WHEY premium