Liczba SOG'ów nie jest wyznacznikiem wiedzy.
http://www.youtube.com/watch?v=PZ8lOzK0I7o&feature=related
...
Napisał(a)
Czy dodajac do kretki(mono), AAKG da jakis wiekszy efekt ? jest to pytanie do 1 cyklu.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
- [ART]Największe mity suplementacji by faftaq
- SEEEZON - opracowanie najczęściej zadawanych pytań dot. supli i treningu by _knife_
- TEST: Byc sezonowcem %-) Ostateczna Rozgrywka! wg Siodemy/Alkohola pods str 48
- TEST: DROGA DO PP 2010 z VITALMAXEM-pods.str.13!
- TEST:MASA 2010/2011 Z VITALMAXEM (test by _Lukasz_K_)
- ***Gotowe zestawy ze znanych produktów sklepu SFD*** PONAD 80 ZESTAWÓW!
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
spoko, ja akurat mam 37 w bicu wiec ja sie nie obrazam
. za to staz mam wiekszy i cykli kreatynowych za sobą naprawdę sporo.
miło, ze umiałes sie zreflektowac, zamiast bronic bez sensu jakiejs teorii. pozdrawiam
Zmieniony przez - faftaq w dniu 2008-01-07 23:05:21

miło, ze umiałes sie zreflektowac, zamiast bronic bez sensu jakiejs teorii. pozdrawiam

Zmieniony przez - faftaq w dniu 2008-01-07 23:05:21
...
Napisał(a)
Da Większe napompowanie Mięśni Podczas Treningu
...
Napisał(a)
po co sok z winogron po co kase na to przeznaczac i po co Carbo
Odpowiednie Odżywanie i Kreatyna Carbo mozna dodac tylko po treningu
Odpowiednie Odżywanie i Kreatyna Carbo mozna dodac tylko po treningu
...
Napisał(a)

fakty są takie, że glukoza nie jest transporterem kreatyny a to dla tego, że INSULINA której wyrzut został wywołany poprzez spożycie glukozy zajmuję się TRANSPORTEM GLUKOZY (a kreatyny w bardzo niewielkim stopniu) do mięśni . Mięśnie natomiast mają ograniczoną zdolność magazynowania glikogenu a co za tym idzie po jakimś czasie zostaje on ulokowany w tkance tłuszczowej, która ma "nieograniczone" zdolności magazynowe Spożywanie glukozy niesie za sobą
Angielscy naukowcy (Steenge GR, Lambourne J, Casey A, Macdonald IA, Greenhaff PL) postanowili dokładniej zapoznać się z problemem. Na podstawie własnych prób doszli do jednoznacznego wniosku: podanie kreatyny z czymś innym niż duża dawka węglowodanów prostych (~ 100 g) nie będzie bardziej efektywne w zwiększaniu akumulacji kreatyny niż podanie jej samej"
"Dodatkowo co jest dosyć ciekawe korzystny wpływ insuliny na kreatynę został zanotowany jedynie w pierwszych 24 godzinach suplementacji"
Pzdr.
Zmieniony przez - jabolcokk w dniu 2008-01-06 02:05:26
...
Napisał(a)
Kowalu czy to bylo do jabola?
Zobacz ile on ma przeczytanych postow i kim jest na forum.
Ty lepeij wez sie za czytanie i nie wypisuj takich bzdur. Mity o tym ze dextroza/carbo dodaje sie do kreatyny aby sie lepiej wchlaniala zostaly juz dawno obalone. Albo sluchasz porad sprzedawcow w sklepie z suplami albo nie czytasz forum i masz przestarzale informacje na ten temat.
Jabol musisz wiecej czytac
Zmieniony przez - patryk1991 w dniu 2008-01-06 10:17:39

Zobacz ile on ma przeczytanych postow i kim jest na forum.
Ty lepeij wez sie za czytanie i nie wypisuj takich bzdur. Mity o tym ze dextroza/carbo dodaje sie do kreatyny aby sie lepiej wchlaniala zostaly juz dawno obalone. Albo sluchasz porad sprzedawcow w sklepie z suplami albo nie czytasz forum i masz przestarzale informacje na ten temat.
Jabol musisz wiecej czytac

Zmieniony przez - patryk1991 w dniu 2008-01-06 10:17:39
"co cię nie zabije to cię wzmocni"
...
Napisał(a)
Dokładnie. Weź sobie samo mono (np.Vitalmax zielone albo Olimp MegaCaps) i styka ci na pewno na pierwszy cykl. Pozdrawiam.
...
Napisał(a)
No właśnie Jabi, weź trochę poczytaj na forum a nie
<kowal kooozak> :D
W wyżej wymienionej kreatynie (zielony Vitalmax) jest tauryna, czyli transporter kretki i żadnego "wchłaniacza" opróćz tego nie potrzebujesz

W wyżej wymienionej kreatynie (zielony Vitalmax) jest tauryna, czyli transporter kretki i żadnego "wchłaniacza" opróćz tego nie potrzebujesz

...
Napisał(a)
jak bys nie wiedzial do kazdej kreatyny trzeba dodac jakies weglowodany zeby sie szybko wchlonela poczytaj troche a po tem sie udzielaj
padłem
padłem

Specjalista w dziale "Odżywki i suplementy"
9 kg czystej masy mięśniowej w 2 tygodnie - allegrowicze nie wierzcie w takie bzdury
Polecane artykuły