słuchajcie mam 17 lat waże 55kg i mierze 157cm chce wyrzeźbić sylwetke ale nie wiem czy jest to możliwe w moich domowych warunkach hym poradzcie mi cosik...
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
zalezy co rozumiesz pod pojeciem wyrzezbic.chcodzi ci o zwykla szczupla sylwetke czy szczupla atletyczna kobieca sylwtke???
ZAMBO (old school bodybuilding)
...
Napisał(a)
moze w dziale fitnes spróbuj, tu siedza sami psychole dazacy do jak najwiekszej masy...
A tak na poważnie, dietka z ujemnym bilansem kalorycznym, brzuszki, rowerek/bieganie, jezioro/basen.
no to tak w skrócie, w fitnesie powinni jakeis cwiczenia bardziej ksztaltujace zalecic
pzdr.
Zambo gratuluje znawcy
Zmieniony przez - Koniu151 w dniu 2006-06-26 17:20:24

A tak na poważnie, dietka z ujemnym bilansem kalorycznym, brzuszki, rowerek/bieganie, jezioro/basen.
no to tak w skrócie, w fitnesie powinni jakeis cwiczenia bardziej ksztaltujace zalecic

pzdr.
Zambo gratuluje znawcy

Zmieniony przez - Koniu151 w dniu 2006-06-26 17:20:24
TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]
...
Napisał(a)
Widzisz dziewczyno, już pytałaś tutaj, już odsyłano Cię na fitness i właśnie w tamtym miejscu naprawdę o szczegółach Cię poinformują tamtejsi znawcy. Koniu dał Ci kilka opcji, basen i jezioro odpadają, a szkoda, bo całkiem dobrze rzeźbią.
Aerobik i wszystkie te kobiece rzeczy też nie będą obojętne.
Aerobik i wszystkie te kobiece rzeczy też nie będą obojętne.
teoretyk-sezonowiec ;b
...
Napisał(a)
Zambo raczej to drugie,6 lat tańcze więc nie jest ze mną aż tak żle
ale chce czegoś więcej ostatnio sie troche zaniedbałam,problem w tym że nie mam siana na siłownie i te sprawy mam w domu tylko hantle i sztange

...
Napisał(a)
Bez sianka? Szkoda.
Biegaj i jeździł na rowerze odpowiednio duzo, ale nie za dużo, żeby Ci się męskie łydki nie porobiły jak kilku moim koleżankom.
Idź z tym na ten dział fitness, serio. Albo kup jakąś babską gazete w stylu SamoZdrowie czy cokolwiek, tam są opcje w stylu zrzuć 50 kg w 3 tygodnie z hantlami 1kgowymi więc naprawdę cuda-niewidy. Sam niestety dokładnie nie wiem jak Ci polecić ćwiczenia sztangą czy sztangielkami.
Powiedz mi jeszcze - w których partiach zalega Ci najbardziej tłuszcz, co dokładnie chciałabyś wyszczuplić, a gdzie zwiekszyć mięśnie.
Biegaj i jeździł na rowerze odpowiednio duzo, ale nie za dużo, żeby Ci się męskie łydki nie porobiły jak kilku moim koleżankom.
Idź z tym na ten dział fitness, serio. Albo kup jakąś babską gazete w stylu SamoZdrowie czy cokolwiek, tam są opcje w stylu zrzuć 50 kg w 3 tygodnie z hantlami 1kgowymi więc naprawdę cuda-niewidy. Sam niestety dokładnie nie wiem jak Ci polecić ćwiczenia sztangą czy sztangielkami.
Powiedz mi jeszcze - w których partiach zalega Ci najbardziej tłuszcz, co dokładnie chciałabyś wyszczuplić, a gdzie zwiekszyć mięśnie.
teoretyk-sezonowiec ;b
...
Napisał(a)
moi zdaniem jak chcesz miec atletyczna sylwetke to rob to samo co my tylko oczywiscie mniejszym ciezarem.poczytaj atlas cwiczen.doluz aeroby rozciagania.i oczywiscei dieta to podstawa.
...
Napisał(a)
albo daj fotke

TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]
...
Napisał(a)
sztanga i hantlami mozna wykonac bardzo duzo cwiczen a to ze jestes dziewczyna ulatwia sprawe bo niepotrzebne ci sa duze ciezary;.
...
Napisał(a)
witam.
a jak na dzien dzisiejszy wygląda Twoja sylwetka?
Cześc/
a jak na dzien dzisiejszy wygląda Twoja sylwetka?
Cześc/
a ten co mi zmienił podpis na jestem lamerem sam jest lamerem i niech sie wali na ryj.
pozdrawiam
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!