...
Napisał(a)
Witam. Mam pytanie, znaczne od tego że nie chce komentarzy typu "muuu" świnio koryto itp bo gdybym takie chciał to wszedłbym w pierwszy lepszy temat o mleku dla koni/cieląt itp. Moim pytaniem jest czy da się w miare zdrowo zażywać tylko przez miesiąc (na przykład) te specyfiki stosując np.probiotyki ?? Mam 16 lat 59 kg i 174 cm nie piszcie że wy byście tego nie brali i odradzacie mi tego i że dieta lepsza itp bo stosuje dietę tylko trenuje SW i ciężko mi nabrać kg. Proszę o prostą odpowiedź na pytanie.Za wyrozumiałe odpowiedzi bardzo dziękuje :)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
ale po co CI taki syf czego chcesz nabrać tłuszczy czy mięśni? Jak zależy CI żeby nabrać jakiejkolwiek masy i nie masz w planach jakości to znajdź budę z kebabem za 5zł i jedz dwa dziennie a jak zależy Ci na dobrej masie to rozpisz dietę pozdro.
...
Napisał(a)
na kebaby siana nie mam po za tym nie dam turkom zarabiać :d chodzi mi o szybki przyrost masy bo mam kompleksy że taki chudziutki jestem. a ta masa na diecie to idzie i idzie a dojsc nie moze
Polecane artykuły