...
Napisał(a)
hej . jestem dawid , mam około 170 cm wzrostu i ok. 55 kg wagi.. mam 16 lat w tym roku i jestem dość szczupły... cwicze miesnie brzucha od jakis 2 miesiecy i dopiero delikatniue widze ich kształt... chcialbym miec do wakacja piekny brzuch ... diety nie mam zadnej.. czy powinienem mieć ? mam dziewczyne i chce miec dla niej umiesniony brzuch .. narazie moja seria wyglada tak .. co drugi dzien cwicze i robie 3 serie po 100 brzuszków , 4-5 seri pomek po 20 i takie cwiczenie ze leze na łózku prosto na plecach i nogi kłade uzywajac głownie miesni brzucha za głowe (tego 2 serie po 100 ) czy powinienem cos zmienic ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Jeśli masz tkankę tłuszczową na brzuchu to tym treningiem go nie spalisz . Potrzebna jest do tego dieta z ujemnym bilansem kalorycznym , więcej na ten temat w tym dziale - https://www.sfd.pl/odchudzanie/
...
Napisał(a)
Biorąc pod uwagę relację wagę do wzrostu raczej sugerować należałoby ostrożność przy zalecaniu diet z ujemnym bilansem kalorycznym, bo nieuchronnie doprowadzą one do niedowagi.
Z drugiej strony należy zdać sobie sprawę, iż trening mięśni brzucha - pozwala je wzmocnić, ewentualnie - zbudować, jeśli brzuch jest pokryty warstwą tłuszczu - t brzuszki czy unoszenia nóg - tłuszczu same nie wyeliminują.
Warto skoncentrować się na "jakości" spożywanej żywności, zastosować się do 10 wskazówek żywieniowych, zwiększyć jeszcze aktywność (ponad ten trening brzucha) i uzbroić się w cierpliwość
Zmieniony przez - odp-SFD-pl w dniu 2011-03-02 22:25:40
Z drugiej strony należy zdać sobie sprawę, iż trening mięśni brzucha - pozwala je wzmocnić, ewentualnie - zbudować, jeśli brzuch jest pokryty warstwą tłuszczu - t brzuszki czy unoszenia nóg - tłuszczu same nie wyeliminują.
Warto skoncentrować się na "jakości" spożywanej żywności, zastosować się do 10 wskazówek żywieniowych, zwiększyć jeszcze aktywność (ponad ten trening brzucha) i uzbroić się w cierpliwość

Zmieniony przez - odp-SFD-pl w dniu 2011-03-02 22:25:40
Chcesz zrobić formę do lata? Wejdź: http://potreningu.pl/plany
Poprzedni temat
ćwiczenia ab swing
Następny temat
skrecenie inaderwanie wiazadla pobocznego kolana
Polecane artykuły