...
Napisał(a)
mam do was pytanie czy ten preparat jest rzeczywiście tak dobry jak piszą ? czy to przesada... prosze o rade czy warto go kupić
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Koniu151wiele do tej dyskusji wniosłeś, jestem pod wrażeniem!
To nie mój post jest niezwiązany z tematem
/pzdr

Żeby nie było:
https://www.sfd.pl/REGULAMIN_DZIAŁU__ANKIETA-t569834.html
/pzdr
Zmieniony przez - IneTheEnd w dniu 2011-10-19 17:37:50
...
Napisał(a)
czemu tak radzisz? możesz sprecyzować ? chodzi mi o wypowiedz kogoś kto to brał i może coś na ten temat powiedzieć
...
Napisał(a)
za duzo reklam czytasz - a co gorsza w nie wierzysz - a tu placebo nie zrobi z Ciebie koksa 

[ART]PORADNIK DLA POCZĄTKUJĄCEGO
http://www.sfd.pl/PORADNIK_DLA_POCZĄTKUJĄCEGO_ADEPTA_KULTURYSTYKI_[by_maniak7000]_-t969992.html
------------------------
Lubię SOGi - smaczne są
...
Napisał(a)
dokladnie,wszystkie suple ktore obiecuja takie przyrosty mozna olac sikiem falistym
...
Napisał(a)
nie czytam reklam tylko chcę opinii kogoś kto to brał..... na temat creatyny tęż pewnie tak na samym początku pisali niedowiarki
...
Napisał(a)
Nikt z nas raczej nie próbował bo to jest gufno straszne, pomyśl sobie na swój chłopski rozum ze takiej sylwetki w tak krótkim czasie się nie da osiągnąc nawet niedozwolonymi specyfikami.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
nikt z tego forum raczej nie inwestuje w takie badziewie,gdyby to dzialalo tak jak pisze producent to bym jadl to wiadrami i reszta chlopakow zapewne rowniez;)
...
Napisał(a)
Nie zrozumiałeś jeszcze że nikt z nas nie próbował, mogę poręczyć za kolegów.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Polecane artykuły