...
Napisał(a)
potrzebuje plan na mase miesni brzucha. chce zeby teraz przez zime mi urosly(nie maja byc widoczne jak na rzezbie tylko niech rosna jak inne miesnie) a na lato wyrzezbie sie za pomoca a6w,disety i aerobow
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Witaj Carter1988. Mięśnie brzucha tak jak każde inne, jeśli chcesz zwiększyć masę musisz ćwiczyć z obciążeniem które pozwoli Ci wykonać 8 - 10 ruchów.Pozdrawiam
...
Napisał(a)
dzieki,nie wiedzial ze tak mozna,pelno rzeczy o rzezbie brzuhca ale to slysze 1 raz od powaznej osoby. a mozesz mi podac najlepsze cwiczenia,ich ilosc kolejnosc i czestotliwosc w tyg????
...
Napisał(a)
co prawda nie jestem filar i nie mam takiej wiedzy i praktyki ale powiem ci jak ja robie.
1. wznosy z hantla w stopach
2. sklony boczne z hantla (skosne)
3. spiecia z talezem na klacie
wszystko po 3 serie
1. wznosy z hantla w stopach
2. sklony boczne z hantla (skosne)
3. spiecia z talezem na klacie
wszystko po 3 serie
TŚ, AF-TheCrew
...
Napisał(a)
ok dzieki,poczekam jeszcze na filara i innych znawcow,ale twoj pomysl mi sie podoba.narazie wzmacniam brzuch bo go nie robilem wczesnie lapalem troszke masy i szkoda mi sie bylo rzezbic,dobrze ze moge cwiczyc go masowo.
...
Napisał(a)
filar a mógłbys powiedziec jak jest z tymi skosnymi brzucha bo gdzies kiedys słyszałem ze niepowinno sie ich cwiczyc jak ktos ma szeroką talie i ze wogule niepowinno sie cwiczyc z obciazeniem bo to jeszcze poszezy a ja wlasnie mam szeroką
...
Napisał(a)
Faktycznie jeśli ktoś ma genetycznie szeroką talię to robienie skośnych z obciążeniem może ją jeszcze poszerzyć. Pozdro
...
Napisał(a)
ale na proste moge robic z obciazeniem bo szczeze powiem ze nielubie robic cwiczen na miesnie brzuch bez obciązenia poprostu niechce mi sie robic tak duzej ilosc powturzen a i taka ilosc powturzen to sie chyba mija z celem jakim jest masa
...
Napisał(a)
a jesli nie mam drazka?? czy moge zastapic 2 pierwsze cwiczenia?? mam szerkok talie wole nie robic skosow?? chyba ze skosy moge codziennie robic bez obciazen? czy to ma sens??
Polecane artykuły