Dzień dzisiejszy, trening siłowy + aeroby.
Śniadanie: 50g płatków owsianych + 1 całe jajo i 3 białka + trochę kakao dla smaku i mamy omlecik

.
II śniadanie: 2 kromki chleba pszennego + szynka + sałata i pomidor
III śniadanie: ------------------//--------------------------------
Przed treningowy: Barszcz biały + ok. 50g makaronu + 1 całe gotowane jajko. Mama zrobiła to grzech nie zjeść

.
Po treningowy: 100g ryżu, ok. 200g pangi + surówka
Kolacja: twaróg + omega 3
Dzisiaj były plecki + triceps + brzuch.
Siła po 3 tyg. przerwy spadła dużo, bo ciągle piłem browary i jadłem fast foody

. Tydzień albo dwa do powroty do formy sprzed przerwy, na razie tydzień rozgrzewki, żeby mięśnie nie zapomniały, że ciągle napjerdalamy
Plecy:
1. Podciąganie na drążku 3x max, było: 4x, 3x + 2x odpychnięcia od podłoża do połowy i 2x + 3x odpychnięcia do połowy

.
2. MC 12x50g, 10x55kg, 10x55kg, 8x55kg
3. Wiosłowanie 12x40kg, 10x40kg, 10x40kg, 8x40kg
4.
Ściąganie linki wyciągu dolnego do brzucha, 3x ileś tam kg

, 3 sztabki mniej niż zwykle.
5. Szrugsy, 20x60kg, 16x60kg, ostatnia seria hantlami 14x45kg
Tricpes:
1. Francuz 13x25kg, 12x25kg, 11x25kg
2. Na wyciągu górnym, 3x jedna sztabka mniej niż zwykle
3. Pompki 1x10, dalej nie dałem rady tricki zmęczone.
Brzuch:
Tutaj spadła strasznie siła.
1. Brzuszki 3x10 prosto + 3x10 na boki, na każdą stronę, łączyłem w jednej serii prosto i bokiem.
2. Podnoszenie nóg wzdłuż tułowia 3x10..., a wcześniej normal 3x20 + siły.
Aeroby:
Po siłce od razu biegać. Po pierwszych 2 minutach łydek i piszczeli nie czułem

. Skróciłem trasę o 200-300m, bo myślałem że nie dam rady, ale dałbym spokojnie, biegłem 46;26min ;), te 200-300 dałbym radę przebiec ale już odpuściłem. Na oko 6.5-7km nie wiem dokładnie. Po aerobach zero zadyszki, oddech cały czas kontrolowany

. Ale muszę szybko gubić tłuszcz z ud, bo ciągle się ocierały o siebie

.
no i słusznie, czekam na postęp!
W następną sobotę zrobię pierwsze pomiary obwodów i wagę, wtedy zobaczymy czy po 2tyg. coś ruszyło, jak nie to ucinam węgle i jazda :).
Jutro wolne, więc wpis z treningu będzie dopiero w piątek, diety nie bd opisywał, bo będzie wyglądać normalnie jak na pierwszej stronie z wyjątkiem II i III, które jest opisane wyżej, bo nie mam tyle kasy, żeby kupować jeszcze chleb za 5zł, który wystarcza na 2 dni i cyca 4zł/dzień. No i w po treningowym dam 50g ryżu, ale tylko w dni nie treningowe.
Jakieś pytania? Ekspert odpowie
Zmieniony przez - man1ek93 w dniu 2011-03-30 20:01:09