Witam.. Mam takie pytanie ,troche Mnie irytuje ;). Chce przytyc na Masie - cwicze 4x w tygodniu treningi 75-80minut . Robie kazda partie miesni i od czasu do czas biegam dla relaksu.. jak juz napisalem chce przytyc Dobra Masą.. Cwicze juz jakies 3latka , moja najwwieksza waga osiagala 85kg przy wzroscie 179cm . Teraz mam 180cm i 73kg ;o . Niedowaga okrutna ,ale tak wyszlo. Jedyne co Mi zostalo z sylwetki to niezla rzezba ,%bf 7% . I Jesli zrobie cheat meala (1 ,gora 2razy w tygodniu) - mam na mysli , zwieksznie chleba razowego (tosty + poledwica) ,oraz wieksze ilosci platkow (kukurydziane) . Nie zaszkodzi Mi bardzo na sylwetce czyt. czy nie zaleje Mnie tluszczem . w dni z cheatem omijaj slodycze (w ogole ich nie jem) . Prosze o odpowiedz ,czy Moge tak robic :) . Ale Tylko przez jeden miesiac..
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Widzisz po swoim organiźmie jak reagujesz, po 3 latach powinieneś już go znać
Myśle cheat meal jak więcej płatków kukurydzianych nie zaszkodzi, ale wiadomo że są to wysoko przetworzone węgle
Edit: a poza tym zawodowcami nie jesteśmy w większości
Zmieniony przez - Kaspa w dniu 2009-09-24 18:10:49

Myśle cheat meal jak więcej płatków kukurydzianych nie zaszkodzi, ale wiadomo że są to wysoko przetworzone węgle
Edit: a poza tym zawodowcami nie jesteśmy w większości

Zmieniony przez - Kaspa w dniu 2009-09-24 18:10:49
przede wszystkim bądź w formie!
...
Napisał(a)
no rozumiem :) . To Jesli bym platki wyrzucil i zwiekszy liczbe tego chlebka? . bo tak poza Tymi dniami to trzymam scisla Dobre Diete z :
2,7g bialka na 1kg masy ciala
4,6g wegla (z cheatem dochodzi do 5-6)
1,3 tluszczy
Moj organizm nigdy nie przejawiał checi do nabierania zbednego tluszczu (moze dlatego ze nigdy nie jadlem slodyczy i innych scierw z fast fooda) . Zawsze ten tluszczy byl maly 11-13% . A Mase miesniowa nabieral szybko i dobrze ;)
Zmieniony przez - Thats_Nice w dniu 2009-09-24 18:17:22
2,7g bialka na 1kg masy ciala
4,6g wegla (z cheatem dochodzi do 5-6)
1,3 tluszczy
Moj organizm nigdy nie przejawiał checi do nabierania zbednego tluszczu (moze dlatego ze nigdy nie jadlem slodyczy i innych scierw z fast fooda) . Zawsze ten tluszczy byl maly 11-13% . A Mase miesniowa nabieral szybko i dobrze ;)
Zmieniony przez - Thats_Nice w dniu 2009-09-24 18:17:22
...
Napisał(a)
Ale chleb razowy w diecie też można spokojnie zajadać
Ja raz w tygodniu mam taką prace że musze brać mięcho i chleb razowy i jest ok

Ja raz w tygodniu mam taką prace że musze brać mięcho i chleb razowy i jest ok

przede wszystkim bądź w formie!
...
Napisał(a)
No tez tak mysle ;) . Ja na codzien chlebka nie jadam zastepuje go innymi weglami - ryz / makaron / kasza . Wiec Mysle ze nie zaszkodzi Mi gdy od czasu do czasu wrzuce troche chlebka. Gdyz uwielbiam tosty i lubie Sobie pozwolic na takie jedzonko :D
Jak juz powiedzialem Mam niedowage i chce troche przytyc pomagajac Sobie taki cheatem :)
Tym bardziej iz Moja codzienna dieta pokrywa Moje zapotrzebowanie w 98% :) - chyba jest w Niej na minusie 50 - 70kcal (Taki zapas ,niedlugo podniose do plus 100)
Zmieniony przez - Thats_Nice w dniu 2009-09-24 18:25:48
Zmieniony przez - Thats_Nice w dniu 2009-09-24 18:26:40
Jak juz powiedzialem Mam niedowage i chce troche przytyc pomagajac Sobie taki cheatem :)
Tym bardziej iz Moja codzienna dieta pokrywa Moje zapotrzebowanie w 98% :) - chyba jest w Niej na minusie 50 - 70kcal (Taki zapas ,niedlugo podniose do plus 100)
Zmieniony przez - Thats_Nice w dniu 2009-09-24 18:25:48
Zmieniony przez - Thats_Nice w dniu 2009-09-24 18:26:40
...
Napisał(a)
pozwól sobie na takie coś ... i jeśłi jesteś chudy zacznij dietę z dodatnim bilansem kalorycznym ....
Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!
https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!