...
Napisał(a)
witam szukam czegos nowego przed treningiem na maksymalne pobudzenie cos co naprawde ma mocnego kopa !!!
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
- Jesteś początkującym siłaczem ?? zajrzyj tutaj aby dowiedzieć się co i jak łykać !!
- KREATYNA PRZED TRENINGIEM! ??
- Jakie suplementy na redukcje tkanki tluszczowej ?
- FAQ: Odżywki i suple a początkujacy. by Boguc
- SEEEZON - opracowanie najczęściej zadawanych pytań dot. supli i treningu by _knife_
- Jakie bcaa wybrać?
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
nikt tu nie wspoinal o zakazanych jesli bym takich szukal to zajzal bym w dzial doping
...
Napisał(a)
To przyjmij sobie z 400-600mg kofeiny. Wypełnij ankiete bo nikt nic o Tobie nie wie.
...
Napisał(a)
wybacz nie sadzilem ze w tym dziale jest wymagana zazwyczasj stosuje sie ja w dziale doping jesli chodzi o kofeine to jakos na mnie nie dziala nie wiem czemu
...
Napisał(a)
no to jak na Ciebie nie działa to trudno, każdy suplement jest na tym oparty, mozesz meltdowna z yohimbiną spróbować https://sklep.sfd.pl/Vpx_Meltdown-opis25913.html
Z gerą coś jadłeś
Z gerą coś jadłeś
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
z gera ? ale to w linku to jakis spalacz jak widze a ja robie mase nie wiem jak to sie ma do siebie i jestem na cyklu testo mix + deca
...
Napisał(a)
to zabawki sobie daruj typu gera.
ja bym poprobowal cos z dendrobium
ja bym poprobowal cos z dendrobium
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja https://www.instagram.com/tomq.bb
[email protected]
...
Napisał(a)
nie ważne że spalacz od samego spalacza nie schudniesz, ważne że pobudza
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
no calkiem fajne sadze ze z moim bcaa i AAKG bedzie fajne polaczenie i dostane porzadnego kopa :) tak jak lubie
Polecane artykuły