Witam. Mam 24 lata od jakiegoś czasu mam problemy z erekcją. Moje libido jest praktycznie zerowe. Brak porannych erekcji. Nie brałem nigdy sterydów ewentualne jakiś spalacz tłuszczu. Obecnie nie trenuje na siłowni ani nigdy specjalnie nie trenowałem. Nie mam jakiejś ustalonej diety. Waga 92 wzrost 173 cm. Wczesniej nie miałem z tym problemu . Zaczeło się jakieś dwa miesiace temu kiedy straciłem prace i równocześnie zacząłem ten spalacz tłuszczu (thermo speed extreme ) . Raczej to nie podłoże psychiczne
Byłem u lekarza i oto moje wyniki:
Prolaktyna 26,3 ng/ml norma (2,5-17)
testosteron całkowity 686 ng/dl norma (262-1599)
Leukocyty norma
erytrocyty norma
hemoglobina norma
hematokryt norma
MCV, MCH, MCHC, RDW, HDW, CHCM, CH, PŁYTKI KRWI, MPV PDW PCT w Normie
AIAT NORMA
CHOLESTEROL 269 mg/dl (norma 115-160) PRZEKROCZONE
GLUKOZA 94,7 mg/dl norma (70-99)
Byłem u lekarza rodzinnego to skierował mnie do urologa. Urolog zobaczył prolaktyne lecz mowi ze mało jest przekroczona i wysłał mnie do endokrynologa z tym . Zdecydowałem sie na bromo i zbiłem prolaktyne do 2,1 ng/ml czyli norma nawet poniżej
Problem w tym że problem nie minął. Brak porannych erekcji, brak wzwodu podczas zabaw ze stałą partnerką libido 0. Czy miał ktoś podobny problem ? Jak widać to nie prolaktyna . Jakie ewentualnie badania trzeba zrobić jeszcze ? Czy wysoki cholesterol może do tego sięprzyczyniać ?
pozdrawiam
Zmieniony przez - dawidstrazak w dniu 2017-02-21 10:14:23
Byłem u lekarza i oto moje wyniki:
Prolaktyna 26,3 ng/ml norma (2,5-17)
testosteron całkowity 686 ng/dl norma (262-1599)
Leukocyty norma
erytrocyty norma
hemoglobina norma
hematokryt norma
MCV, MCH, MCHC, RDW, HDW, CHCM, CH, PŁYTKI KRWI, MPV PDW PCT w Normie
AIAT NORMA
CHOLESTEROL 269 mg/dl (norma 115-160) PRZEKROCZONE
GLUKOZA 94,7 mg/dl norma (70-99)
Byłem u lekarza rodzinnego to skierował mnie do urologa. Urolog zobaczył prolaktyne lecz mowi ze mało jest przekroczona i wysłał mnie do endokrynologa z tym . Zdecydowałem sie na bromo i zbiłem prolaktyne do 2,1 ng/ml czyli norma nawet poniżej
Problem w tym że problem nie minął. Brak porannych erekcji, brak wzwodu podczas zabaw ze stałą partnerką libido 0. Czy miał ktoś podobny problem ? Jak widać to nie prolaktyna . Jakie ewentualnie badania trzeba zrobić jeszcze ? Czy wysoki cholesterol może do tego sięprzyczyniać ?
pozdrawiam
Zmieniony przez - dawidstrazak w dniu 2017-02-21 10:14:23
Krzysztof Piekarz