Szacuny
0
Napisanych postów
56
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
3090
Witajcie !
Panowie pomózcie/poradzcie/podpowiedzcie mi co mam zrobic z moją lewą reką. Podczas zadawania ciosów "łamie" mi sie w łokciu nie wiem jak temu zaradzic. I czesto moje ciosty lewąręką nie dochodzą do przeciwnika. Co robic jak trenować tą lewą rekę?? Obwób ma tu znaczenie ??
Szacuny
12
Napisanych postów
1388
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
3720
jak zaczniesz trafiać w przeciwnika to ci przeprost zniknie bo rozumiem ze "łamie cie w łokciu" jak nie wcelujesz lewego prostego postaraj sie jak juz widzisz ze nie wcelujesz lewym zatrzymac reke i wracac do gardy ;] ja przynajmniej tak zrozumialem twoje pytanie nie wiem czy o to chodzilo
Caly Czas zastanawiam sie z czego jest panierka przemka
Szacuny
24
Napisanych postów
3506
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
34768
Ciezko ocenic jak wyglada u Ciebie to "lamanie reki"
Wyprowadzasz cios, trafisz przeciwnika i powrot reki do gardy trwa tak dlugo, iz reka zostaje zgieta gdzies przy glowie przeciwnika?
Opisz dokladniej jak to wyglada.
Rozumiem, ze jestes praworeczny i trenujesz w tej pozycji?
Newsy MMA, K-1 i nie tylko - www.fight24.pl zapraszam!!!
Szacuny
68
Napisanych postów
8855
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
75037
własnie chyba praworęczny jesteś? nie??
ja mialem ten sam problem a moze to było cos innego nie wiem (jestem leworęczny, moja prawa ręka to ale jeśli walcze z klasycznej pozycji to jest spox ale w życiu tzn jak mam se pomoc przy czymś prawą reką to ) a walcze z lewą ręka z przody czyli w pozycji praworęcznego. jesli ty jesteś praworęczny spróbuj walczyć z odwrotnej pozycji
Zmieniony przez - Balboa5 w dniu 2009-01-20 15:14:46
Zmieniony przez - Balboa5 w dniu 2009-01-20 15:19:51