Szacuny
5
Napisanych postów
366
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1926
Witam,
Szukam sekcji kungfu w gliwicach lub Zabrzu oraz sekcji aikido (najlepiej aikido aikikai). Szukałem w wyszukiwarce w onecie ale nieznalazłem za wiele a w wyszukiwarce forum też nieznalazłem. Dlatego jak ktoś zna jakieś sekcje a terenie Gliwic lub Zabrza to proszę o podanie adresu sekcji, a najlepiej adresu www jeśl9i sekcja taki posiada.
Dzięki z góry.
Pozdrawiam
Pozdrawiam!
SFD FIGHT CLUB
"Dla tryumfu zła potrzeba tylko, żeby dobrzy ludzie nic nie robili."
Szacuny
0
Napisanych postów
6
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
15
Yang32
Proponuję wu-shu (inaczej zwane kung-fu) w Gliwicach (nie jest to odmiana sportowa). Adres strony internetowej [wushu.bnet.pl]
Gdzie widzisz w ww. moim tekście swoje hasło kung fu inaczej zwane wu shu, z którego tak się nabijasz. Proponuję dokładnie i spokojnie czytać, bo jeśli tak jak czytasz ćwiczyłeś to … poleciałeś w niezły kosmos i nawet treningi w Chinach nic nie znaczą. Z resztą, pochlebne opinie nt. moich – i nie tylko – umiejętności w zakresie wu-shu obserwujący mnie kiedyś przedstawicieli Państwa Środka też nic nie znaczą (ale nie słyszałem, by w odniesieniu do mnie mówili o jakimś kosmicznym kung-fu - z tym, że oni nie poznali przysłowiowych 1001 szkół wu-shu).