...
Napisał(a)
Otóż tak jak w temacie. Biorę już kreatynę 2,5 tyg, po dwóch tygodniach zaobserwowałem wzrost siły, ale przytyłem tylko 2,5 kg . Czy ten wzrost wagi zaczyna się po wzroscie siły czy może powinienem przytyć więcej. Any ideas?(uprzedzając pytania nie piję alkoholu, nie biorę używek, kofeiny .)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
- Jesteś początkującym siłaczem ?? zajrzyj tutaj aby dowiedzieć się co i jak łykać !!
- Wszystko o Kreatynie
- Kreatyna-ciekawy artykuł
- Słowniczek pojęć-składniki stackow,no boosterów,termogeników o boosterów testosteronu
- SEEEZON - opracowanie najczęściej zadawanych pytań dot. supli i treningu by _knife_
- TEST:MASA 2010/2011 Z VITALMAXEM (test by _Lukasz_K_)
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
moim zdaniem to jest duzo w 2,5 tyg 2,5 kg tylko czy to czasem fat nie jest...
masz diete?jak tak to jaki masz rozklad btw?
masz diete?jak tak to jaki masz rozklad btw?
Pomogłem? Daj SOG'a
...
Napisał(a)
nom to dopiero ponad dwa tygodnie jeszcze napewno bedzie szlo u niektórych kreatyna sie rozkreca po dwóch tyg

Daj sog'a jak pomoglem:)
...
Napisał(a)
2,5kg w ok 18 dni to sporo ;] jedź do 40 dnia na tej kreatynie, później zmniejsz intesywność i ciężar na jakieś 2-3 tygodnie, dużo regenracji, dieta podstawa - będzie good ;]
...
Napisał(a)
tylko 2,5 kg...
ehh widac jaka jest mentalnosc ludzi do suplementu.

ehh widac jaka jest mentalnosc ludzi do suplementu.
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja https://www.instagram.com/tomq.bb
[email protected]
...
Napisał(a)
żeby przybrać masę to jest potrzebna dieta,
a nie kreatyna, kreatyna może Cie jedynie podlać :)
a nie kreatyna, kreatyna może Cie jedynie podlać :)
...
Napisał(a)
No faktycznie coś nie tak 2tyg - 2,5kg, przesrane.
Codzienny trening w drodze do chwały bo świat jest za duży żeby być małym.
...
Napisał(a)
fat to raczej na sto procent nie jest. W ogóle unikam słodyczy i tłustego. Dietę oczywiscie mam.
...
Napisał(a)
Woda, fat, mięcho - masz przepis na twoje 2,5kg
.

Codzienny trening w drodze do chwały bo świat jest za duży żeby być małym.
Polecane artykuły