Szacuny
1
Napisanych postów
156
Na forum
8 lat
Przeczytanych tematów
2625
Siema. Pytanie. Zamierzam zakupić SFD CreActivator i biorę też kreatynę. Czy mam odliczać te 2 g z odżywki i brać 6g kreatyny oddzielnie czy ładować normalnie po 4 gramy na czczco i po treningu i + tą w odżywce ?
Aha i jeszcze jedno pytanie póki pamiętam. Jak skończy mi się cykl to pewnie zamienić tego CreActivatora na co innego bez kreatyny w składzie ? np co ?
Zmieniony przez - fluent w dniu 2015-04-25 21:11:43
Szacuny
1
Napisanych postów
156
Na forum
8 lat
Przeczytanych tematów
2625
Łap SOG'a
Nie, przed treningiem zjadam dobry obiad, ale zaraz po treningu żeby wypić i dostarczyć węgle i trochę białka zanim dojadę do domu i zjem posiłek potreningowy, dlatego ten Creativator + kreatyna na cyklu, a poza cyklem jeszcze nie wiem, może zwykły gainer?
Samo Carbo dodaję do posiłków w razie potrzeb a samo białko piję przed snem.
Zmieniony przez - fluent w dniu 2015-04-25 22:42:25
Szacuny
4475
Napisanych postów
35568
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
261078
z tego wynika, że dajesz dość dużo prochu, dieta chyba troche kuleje? carbo do posilków, po co?
co do pierwszego pytania tak jak Tomq, wliczasz kreatyne z innych odżwek jak skonczysz cykl kreatynowy najlepiej odstawic wszystkie suple, ktore zawieraja kreatyne
Szacuny
1
Napisanych postów
156
Na forum
8 lat
Przeczytanych tematów
2625
Tak, często gęsto zalatany jestem i dieta czasami kuleje mimo, że ją mam,dlatego korzystam z supli, jak mam czas to robię sobie normalne posiłki czy to wieczorem na rano czy normalnie w trakcie dnia.
Szacuny
1
Napisanych postów
156
Na forum
8 lat
Przeczytanych tematów
2625
Rozumiem. Drugie śniadanie najczęściej mi ucieka; Jak mam chwilę to jem ten chleb razowy swojski z wędliną jajkiem, ale co można na szybko kupić i zjeść na 2gie śniadanie i jaka ew. odżywka jeśli nie miałbym kompletnie czasu na cokolwiek, bo są takie dni ? Lubię jeść lubię ugotować ale świat tak pędzi, że czasem chwilę na cokolwiek mam dopiero jak już padnę na twarz, liczę na pomoc w temacie
Zmieniony przez - fluent w dniu 2015-04-26 17:52:59
Zmieniony przez - fluent w dniu 2015-04-26 17:57:09