mam pytanie odnośnie brania kreatyny w okresie lipiec-sierpień... Lato to nie jest dobry okres na przyrosty więc czy suplementacja nią przyniesie w tym okresie jakieś skutki czy może warto w tym okresie zrobić sobie przerwę w cyklu?
...
Napisał(a)
siemka,
mam pytanie odnośnie brania kreatyny w okresie lipiec-sierpień... Lato to nie jest dobry okres na przyrosty więc czy suplementacja nią przyniesie w tym okresie jakieś skutki czy może warto w tym okresie zrobić sobie przerwę w cyklu?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Przyjelo sie ze lato to zly okres do robienia masy poniewaz wiecej sie ruszasz, gorzej trzymasz diete, pijesz alkohol.Jesli bedziesz dobrze trzymal sie diety,pil duzo wody,zapewnil odpowiedni czas na regeneracje miesnia to mozesz smialo rozpoczynac cykl.Temperatura nie ma tu nic do rzeczy.No moze tylko to ze jak jest za goraca to sie cwiczyc nie chce.
Zmieniony przez - Kakarott w dniu 2006-07-05 10:56:34
Zmieniony przez - Kakarott w dniu 2006-07-05 10:56:34
...
Napisał(a)
kreatyna podczas masowki pomag w przyrostach
podczas redukji moze pomoc zachowac wiecej masy czasem kosztem wolniejszej redukcji
wybor jest twoj
podczas redukji moze pomoc zachowac wiecej masy czasem kosztem wolniejszej redukcji
wybor jest twoj
...
Napisał(a)
a ja w 2
Lato, jesień, zima - mozesz masować i rzeźbić się kiedy chcesz z takimi samymi efektami.

Poprzedni temat
Najlepsze odżywki by uzyskać szybko masę
Następny temat
po jakim czasie zaczyna kopac??
Polecane artykuły