Szacuny
7
Napisanych postów
1322
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
9156
Witam, po 3 latach systematycznego cwiczenia, pierwszy raz w zyciu zastosowalem kreatyne monohydrat w ktorej upatrywalem cudow.
Po 3 tygodnaich stosowania, nie nawodnilo mnie w ogole (waze tyle samo), sila, regeneracja w czasie treningu, rowniez nic, a nic. Sadze, ze naleze do grupy ludzi na ktorych kreatyna nie dziala i w zwiazku z tym chcalem spytac, czy jest tu ktos kto mial podobny problem jak ja, a jesli tak to drugie pytanie, czy inne produkty oparte na innym rodzaju kreatyny, beda na mnie dzialac?
Szacuny
0
Napisanych postów
0
Na forum
2022 lat
Przeczytanych tematów
0
weźcie pod uwage że naprawdę sporo z tych co piszą jakie to wspaniałe wyniki mają na kreatynie ma po 17-21 lat, w tym wieku można nie tylko nic nie brac ale nawet nic nie ćwiczyć a i tak się staje coraz silniejszym....
Szacuny
7
Napisanych postów
1322
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
9156
Dla mnie cud to 5 kg na plaskiej w miesiac :) Pojecie cudu jest bardzo subiektywne. Z 3 letnich obserwacji moich kolegow na silowni stosujacych kreatyne, spodziewalem sie conajmniej tego.
No nic, zostaly jeszcze 3 tygodnie (bo 6 tygodni bede ja stosowal) moze cud jeszcze sie zdarzy, a jesli nie to pozostanie mi sprawdzic, czy inne odmiany kreatyny beda dzialac.
Szacuny
0
Napisanych postów
487
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
9685
Mi na kazdym cyklu skacze ok. 10 kg w wl. Największy skok siły odczuwam w 3-4 tygodniu, wiec jeszcze poczekaj. Mnie też wodą nie pompuje, pewnie pod tym względem nie działa na nas kreta.
Szacuny
2
Napisanych postów
106
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
850
Bez treningu i dietki nic się nie zdziała, nawet z kreatyną, więc nie upatruj cudów, skoro nie przestrzegasz tych zasad. Chyba że masz coś tam ułożone. Jak tak to napisz.
Jazda kamperem jest jak jazda samochodem, tylko takim innym
Szacuny
1417
Napisanych postów
35562
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
150829
na pewno warto przyjrzeć się treningowi i diecie, ale jeśli subiektywnie nie były odczuwalne żadne pozytywne skutki suplementacji, to mozliwe iż należysz do grupy osób niewrażliwych na kreatynę (czyli najprawdopodobniej masz już fizjologicznie wysoki poziom fosfokreatyny w miesniach).
Szacuny
10
Napisanych postów
768
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
24418
Chodzi o rodzaj włókien mięśniowych, ale nie tylko. Co do włókien, to gdy ma się więcej wytrzymałościowych niż siłowych to kreta słabiej lub prawie wcale nie klepie.
Zmieniony przez - Kaziol w dniu 2010-07-29 10:03:06