Szacuny
0
Napisanych postów
391
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
3680
mam 2 pytanie
1. mam zamiar stosowac trening na poprawe wyciskania . kumpel powiedzial ze taki trening bez kreatyny to mi nic nie da i za wile nie pojdzie ... ale ja nie chce brac odzywek do nast wakacji (cwicze juz pol roku) i teraz pytanie . czy bez kreatyny jest sens robienia takiego treningu ? czy pojdzie te 15 % sily (zalozenie tego treningu)
2. czesto pije herbatke :p czesto przed treningiem i prawie zawsze po treningu (podczas treningu 1.5l wody) dobrze to czy zle to czy bez znaczenia ?
Szacuny
0
Napisanych postów
391
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
3680
a i jeszcze jedno pytanie . robimy modlitewnik miejwiecej jutro bedzie zrobiony i pytanie : z czego i jak zrobic siedzenie i oparcie pod rece do modlitewnika
Szacuny
2
Napisanych postów
82
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
1451
Co niektórzy twierdzą, że herbata źle wpływa na wchłanianie kreatyny. Co do treningu to przy twoim stazu kazda zmiana treningu powinna dac dobry efekt, lecz jednemu da 15 % a drugiemu 5 % to zalezy od czlowieka, jakim treningiem wczesniej jechał itd. Co do wody to chyab lepiej byloby pic mniej w czasie a wiecej po treningu, takie jest moje zdanie. Kreatynke radze zachowac na pózniej, moze sie przydac przy jakims okresie stagnacji.
Szacuny
2
Napisanych postów
82
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
1451
mac-fly : coniektorzy tak twierdzą, jak co to poczytaj na forum
"W herbacie jest teina, czyli herbaciana kofeina. Jak biore kretke to na wszelki wypadek pije tylko wode i soki."
"Ogólnie pijesz za dużo herbaty bo ona działa odwadniajaco a to niekorzystne nawet gdy niebierzesz kreatyny.Pij Sobie tak z litra tej herbaty a jak sie tak obawiasz to herbate pij dopiero 30 min po spozyciu kreatyny. "
Szacuny
10
Napisanych postów
1288
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
13269
Kiedy bieze sie kreatyne niewskazane jest picie: herbaty, kawy oraz coca-coli. Natomiast najlepiej jest pić soki (szczegulnie z białych winogron), mleko i wode.
"Myśl o Narodzie i bądź sobą! Nacjonalizm naszą drogą jest!"