Jestem człowiekiem, mogę się mylić.
...
Napisał(a)
Witam! Mam 16 lat, waga 66kg, wzrost 189cm. Mam karnet na siłownie od jutra. Moim zamiarem jest przybranie masy do 78kg, czy jest to możliwe w 4 miesiące? Oczywiście mam zamiar kupić kreatynę w przeciągu 2-3 dni.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
jest to możliwe
aczkolwiek średnio zasadne
bo spory będzie w tym udział tłuszczu
kreatyna zbędna, zbilansowane odżywianie jest tym czego potrzebujesz
aczkolwiek średnio zasadne
bo spory będzie w tym udział tłuszczu
kreatyna zbędna, zbilansowane odżywianie jest tym czego potrzebujesz
"Chęci i cierpliwość to wielbłądy, które mogą
Cię przewieźć przez każdą pustynię"
...
Napisał(a)
66kg i 189cm wzrostu i chcesz brać kratyne
Proponuje zamiast kreatyny kupić sobie ryż i piersi z kurczaka,
rozpisać zapotrzebowanie kaloryczne i ułożyć diete
12kg w 4 miesiące, jest jak najbardziej możliwe,
wszystko zależy od Ciebie.
Zmieniony przez - prezes861 w dniu 2009-11-15 18:11:31
Proponuje zamiast kreatyny kupić sobie ryż i piersi z kurczaka,
rozpisać zapotrzebowanie kaloryczne i ułożyć diete
12kg w 4 miesiące, jest jak najbardziej możliwe,
wszystko zależy od Ciebie.
Zmieniony przez - prezes861 w dniu 2009-11-15 18:11:31
...
Napisał(a)
Marne szanse ze sie to uda, lepiej dluzej a lepiej.
Oby Cie mietek nie kusil
Oby Cie mietek nie kusil
Trwaj w tym co kochasz.
...
Napisał(a)
hehe mietek mnie nie kusi:D a ile czasu by mi zajeło żeby przybrać na wadze te 12kg ale bez udziału tłuszczu?
Jestem człowiekiem, mogę się mylić.
...
Napisał(a)
Zbieraj mase ale z niewielka iloscia tluszczu, na naszym pseudopro poziomie zbieranie czystych miesni jest wrecz nie mozliwe.
1. Dzial odzywianie - ukladasz/szukasz diety (bo jest sporo juz gotowych moze akurat jakas spasuje pod Ciebie - tylko nie patrz pod wzgl smaku ale wymiarow ppm itp )
2. Dzial trening, tam cos szukasz dla siebie. + Atlas cwiczen - aby wiedziec jak wykonywac cwiczenia.
3. "Wszystko o kretynie" w dziale suplementy, + jest tam temat o tym dlaczego nie warto wczesnie zaczynac.
Jak masz nadmiar kasy i chcesz juz mega szybko faszerowac sie chemia kup sobie witaminy, białko (prawdopodobnie) albo gainer/bulk.
1. Dzial odzywianie - ukladasz/szukasz diety (bo jest sporo juz gotowych moze akurat jakas spasuje pod Ciebie - tylko nie patrz pod wzgl smaku ale wymiarow ppm itp )
2. Dzial trening, tam cos szukasz dla siebie. + Atlas cwiczen - aby wiedziec jak wykonywac cwiczenia.
3. "Wszystko o kretynie" w dziale suplementy, + jest tam temat o tym dlaczego nie warto wczesnie zaczynac.
Jak masz nadmiar kasy i chcesz juz mega szybko faszerowac sie chemia kup sobie witaminy, białko (prawdopodobnie) albo gainer/bulk.
Trwaj w tym co kochasz.
Poprzedni temat
jaka jest różnica między storm'em w białej puszce a w czrnej
Następny temat
Potrzebuje porady
Polecane artykuły