...
Napisał(a)
czy jadł ktoś z was kre-alkalyne olimp mega caps 2500 ?? jakie macie zdanie o tym produkcie ?? jakie efekty po cyklu ?? z góry dziękuje za odp. 

Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
nie mierze sie ani nie waze
ciezko powiedziec jak z siłą
duzo piłem
wiec tez troche cykl zaniedbalem
ale np.duzo lepiej wspominam cykl ze stormem
ciezko powiedziec jak z siłą
duzo piłem

wiec tez troche cykl zaniedbalem
ale np.duzo lepiej wspominam cykl ze stormem
...
Napisał(a)
to krótko mówiac albo przereklamowane albo działa tylko na początkujacych jak mono
...
Napisał(a)
na cyklu ze stormem też chlałeś damix? :) w porównywalnym stopniu ze porównujesz?
...
Napisał(a)
Damixx jakie KA?
Życie jest zbyt krótkie, by być małym...
www.fitnessauthority.pl
www.premiumsports.pl
...
Napisał(a)
Mi po KA olimpu 1500-przy trzymaniu diety, treningu HST, dobrej regeneracji itp :) Przyszlo ok 3kg wagi, obwody lekko w gore(wieksze zmiany optycznie), dosc mocno w gore poszla za to sila. Ogolnie jestem z tego zakupu bardzo zadowolony-nie jestem n00bem jezeli chodzi o kretke :)
...
Napisał(a)
A mi po glukozie ze sklepu masa nie poszła a jak kupiłem dekstrozę z Uniwersala to od razu i pary więcej i żyła na bicepsie
)))
Panowie, co wy, przecie KA to ZWYKŁA MONO i to w małej dawce. Nie ma prawa działać lepiej niż inna mono. A patent to nie dotyczy ani składu ani związku tylko faktu mieszania składników na 2 razy!!! Jak ktoś je zmiesza na 3 to już jest OK. A tak naprawdę to chodzi tylko o to by powołać się na jakikolwiek numer patentu, gawiedź to kupi.

Panowie, co wy, przecie KA to ZWYKŁA MONO i to w małej dawce. Nie ma prawa działać lepiej niż inna mono. A patent to nie dotyczy ani składu ani związku tylko faktu mieszania składników na 2 razy!!! Jak ktoś je zmiesza na 3 to już jest OK. A tak naprawdę to chodzi tylko o to by powołać się na jakikolwiek numer patentu, gawiedź to kupi.
Polecane artykuły