mam do sprzedania podzespoły komputerowe, mianowicie:
karta muzyczna Creative Sound Blaster 4.0 20zł
karta sieciowa 10zł
kupując całość CENA 25zł
Wszystko w 100% sprawne, udzielam gwarancji rozruchowej, możliwość wystawienia na allegro
Gdyby ktoś był zainteresowany na sprzedaż mogą tez być:
1)zestaw głośników KODA 5.1 (z aktywnym subwooferem) - kupiony ok rok temu, tyle co minęła gwarancja, mam pudełko i karte gwarancyjną z dowodem zakupu. Nowe kosztowały mnie jakoś około 800-900zł nie jestem pewien(na wiadomym portalu aukcyjnym na dzien dzisiejszy ten zestaw (AV 701+SW-550 v.2) kosztuje minimum 899zł.u mnie o wiele taniej!!. Kolor obudowy - srebrny (wszystkie maskownice nietknięte, ogólnie głośniki jak nowe, nie dojechane, nie obite, nie powycierane, z kompletnymi, czystymi maskownicami dla każdego głośnika.
http://koda.pl/produkt/38/KOLUMNY_GLOSNIKOWE_KODA_AV-701_ _SW-550_v2
2)Amplituner Koda
AV-3068B za który zapłaciłem 900zł (w zestawie pilot)
http://koda.pl/produkt/15/AMPLITUNER_AV_DO_KINA_DOMOWEGO_KODA_AV-3068B
CENA myślę, że około 1400zł będzie ceną uczciwą za zestaw.
Możliwość sprzedaży również osobno po 750zł(amplituner z pilotem) +750zł(5kolumn+aktywny subwoofer+zestaw kabli)
imitacje ukraińskie dresów NIKE posiadam 2 nowe pary(góra+dół) w rozmiarach XL i XXL
Gdyby ktoś chciał foty czegokolwiek piszcie porobię dresy po 50zł za parę, wiadomo to Ukraina, ale jakość całkiem fajna
Przy zakupie kompa puszczę po 25zł, przy zakupie głośników+ampli. 1 dresik gratis!
Na sprzedaż również:
SE k700i(pudełko, telefon, słuchawka bloototh, ładowarka do niej, ładowarka do tel samochodowa) - zdu.pczony wyswietlacz, bardzo słabo widac, ale nie jest rozbity ani rozlany, jakby cos nie stykało - ze słuchawką 40zł
sagem my501x - nie ma zasięgu, urwane gniazdo ładowania, całość sprawna, dorzucam gratis nową obudowę kupioną za 20zł(w zestawie telefon rozebrany w większości, stara obudowa, nowa obudowa, łądowarka) - 40zł
Nokia 6021 - bardzo dobry stan, leciutkie slady uzytkowania z przodu obudowy, tył obudowy skórzany. w zestawie telefon+ładowarka, możliwe że coś więcej, poszukam 40zł
pudełko i ładowarka od sagem'a MYx-5 5zł(przy zakupie czegokolwiek, gdyby ktoś chciał-za free
radio diora as 702 100% sprawne, choć ma swoje latka ale diora to diora - 50zł
equalizer stereo, idealny dla "pogłębienia" stereo
30zł
mini wieża Nicola Tesla(zestaw 2 kolumny+wzmacniacz+radio+magnetofon) w kolumnach membrany(zawieszenia dokładniej) do wymiany, czas zrobił swoje, wzmacniasz sprawny, radio nie przestrojone, magnetofon nie wiem. Eksponat dla kolekcjonerow wręcz, ktorzy nie lubią "elektroniczneg dzwieku", cenią klasyczny, czysty dzwięk komplet 100zł
W razie potrzeby dokłądnego info, chęci negocjacji cen(oczywiscie w rozsądnych granicach), zainteresowaniem zdjęciami lub parametrami zapraszam do wpisywania się w temacie i powiadomek!
zdjęcia
radio i equalizer
6021 przód
6021 tył
sagem
SE k7001 z zestawem
KINO DOMOWE
Front
surround
centralny
amplituner+pilot+centralny
nowe towary na sprzedaż
nokia 3510i
w trakcie robienia porządku w szafach znalazłęm pare ciekawych rzeczy, które mogą kogoś zainteresowac
mianowicie
Zestaw naprawczy membrany z zawieszeniami+kopułki 4x głosnik 30cm
Oryginalne niemieckie zwrotnice głośnikowe Moc RMS 50W, muzyczna 70W - wylutowywane, nie rwane!!
100% SPRAWNE
CENY ZAPROPONUJCIE, MOGĄ BYĆ WRĘCZ SYMBOLICZNE, GDYŻ MNIE SIĘ TO NIE PRZYDA A NIEJEDNEMU PEWNIE TAK!!
Zmieniony przez - PawelSzEvc w dniu 2010-06-24 20:29:10