...
Napisał(a)
Brzucha nie spinaj! Musisz nauczyć się robić dobry mostek. Dzięki niemu łopatki będą lepiej ściągnięte a dupa i nogi bardziej spięte. Rosinach dobrze zauważył te błędy techniczne i trzeba przyznać, że jeśli je poprawisz to wynik z marszu powinien skoczyć 10-15kg
...
Napisał(a)
Tez tak keidys myslalem i tak sobie wmawialem, ale praktyka okazala sie duzo brutalniejsza i jak probuje stosowac sie do prawidlowosci, wychodzi mi duzo gorzej :].
Astutus
...
Napisał(a)
To masz kiepskiego trenera Przez neta ciężko wytłumaczyć lub ustawić kogoś na ławce....
W każdym razie musisz próbować
W każdym razie musisz próbować
...
Napisał(a)
E tam trenerze, nie jestes taki zly :P
Dzis robie 4ty tydzien, ostatni przed dociskaniem (ktorego sie bardzo boje ;P), od 7:30 mysle tylko o jednym, zadnego posilku nie pomijam, zebym mial psychiczny luz, ze 100% wypoczety i pojedzny :P Mam nadzieje, ze wypierdziele w kosmos te wszystkie serie :>.
Dzis robie 4ty tydzien, ostatni przed dociskaniem (ktorego sie bardzo boje ;P), od 7:30 mysle tylko o jednym, zadnego posilku nie pomijam, zebym mial psychiczny luz, ze 100% wypoczety i pojedzny :P Mam nadzieje, ze wypierdziele w kosmos te wszystkie serie :>.
Astutus
...
Napisał(a)
Apropo plyometrycznych cwiczen, z racji, ze sie MMA bardzo interesuje to taki trening jednego z zawodnikow, robi plyometrie ale centralnie, odrazu po 3 ruchach:
Co Wy na to? robi sie tak w trojboju?
Co Wy na to? robi sie tak w trojboju?
Astutus
...
Napisał(a)
To trening uzupełniający pod MMA a nie TS.....z resztą chyba żaden klub TSu nie ma odpowiednich warunków, żeby taki trening przeprowadzić
...
Napisał(a)
Wracajac do treningu:
pn robilem klateczke no i tak:
1 seria spoko lajt, druga tak na szybko robilem bez wyprostow bo sie balem, ze nie zrobie i 3ki ruch ciezko, a 3cia seria utwierdzila mnie w przekonaniu, ze jednak panikarz jestem, bo wyprosty robilem i ten 3ci ruch w 3ciej serii zero zagrozenia, poszedl wolno ale pewnie.
Pytania:
1. Teraz mam robic dociskania, nie wyobrazam sobie tego, 3x3 na 100% do polowy (bo desek nie mam), ogolnie zdaje mi sie, ze sie tym zajade na maksiora :P 3x do polowy i to w 3 seriach, dam rade, czy z gory mam zakladac, ze ktos musi nademna stac i ciagnac?
W ogole na ostatnim treningu czulem sie pierwszy raz juz zmeczony, w sesnie czulem tricepsy i klatke
2. Kiedy mam to dociskanie wrzucic? na sam koniec, po wyciskaniu plasko, waskim, pompmach na poreczach i francuzie?
3. Mialem w 5tym tygodniu wywalic plyometrie, ktora robilem w pn i pt na rzec dosiakania, w pt tez mam robic dociskania?
4. 2.5 kg dodac w nastepny poniedzialek? bo mniejszych nie mam
pn robilem klateczke no i tak:
1 seria spoko lajt, druga tak na szybko robilem bez wyprostow bo sie balem, ze nie zrobie i 3ki ruch ciezko, a 3cia seria utwierdzila mnie w przekonaniu, ze jednak panikarz jestem, bo wyprosty robilem i ten 3ci ruch w 3ciej serii zero zagrozenia, poszedl wolno ale pewnie.
Pytania:
1. Teraz mam robic dociskania, nie wyobrazam sobie tego, 3x3 na 100% do polowy (bo desek nie mam), ogolnie zdaje mi sie, ze sie tym zajade na maksiora :P 3x do polowy i to w 3 seriach, dam rade, czy z gory mam zakladac, ze ktos musi nademna stac i ciagnac?
W ogole na ostatnim treningu czulem sie pierwszy raz juz zmeczony, w sesnie czulem tricepsy i klatke
2. Kiedy mam to dociskanie wrzucic? na sam koniec, po wyciskaniu plasko, waskim, pompmach na poreczach i francuzie?
3. Mialem w 5tym tygodniu wywalic plyometrie, ktora robilem w pn i pt na rzec dosiakania, w pt tez mam robic dociskania?
4. 2.5 kg dodac w nastepny poniedzialek? bo mniejszych nie mam
Astutus
...
Napisał(a)
Kurde problem to chyba u Ciebie w głowie leży. Nie bój się ciężarów. To tylko cyferki.
Dociskanie po wl tylko raz w tygodniu. Dla Twojego świętego spokoju zacznij od 92,5% na 3x3. Decha by się przydała ale jeśli nie ma to trudno. 2,5kg dokładaj.
Dociskanie po wl tylko raz w tygodniu. Dla Twojego świętego spokoju zacznij od 92,5% na 3x3. Decha by się przydała ale jeśli nie ma to trudno. 2,5kg dokładaj.
Poprzedni temat
MŚ STRONGMAN 1 PAŹDZIERNIK MALTA-- TRANSMISJE??
Następny temat
kilka pytań
Polecane artykuły