Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
11
Napisanych postów
504
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
13476
Siemanko od razu do rzeczy mam 17 lat cwicze rok(smieszne to jest cwiczy rok i juz koks hehe ale spoko bedzie dobrze hehe) chce zaczac przygode z saa i napewno to zrobie przygotowuje sie do pierwszego cyklu...Chce miec wszystko kupione i zapiete na ostatni guzik i dlatego zalozylem ten temat( prosba nie piszcie tutaj ze nie ma sensu brac, za mlody jestem itp ja to wiem ale to moje zdrowie).Niechce ruszac narazie tescia i chyba zdecyduje sie na mete do tego dietka+trenyng :) Mysle czy by nie dorzucic cos do metki np winka co myslicie to lekki srodek jak na pierwszy cykl. Poradzcie mi, chodzi mi o to co mozna do mety dolaczyc jesli ma to sens wogole. Zalezy mi na masie miesnowej a nie tluszczowej mam taka genetyke ze ciezko bedzie cokolwiek zrobic ale kiedys kiedys bede wielki...:P
Szacuny
2
Napisanych postów
329
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
6066
w sumie kazd yzaczyna od metki z reguly. no nie jest to najlepsze rozwiazanie bowiem najlepsze rozwiazanie jest jednak prolongatum jak na pierwszy cykl!!! no ale skoro metke to tez nie ejst zle. proponuje ci brac metke w sposob nastepujacy._
1-6 tygodni 4tabletki 20mg -to powinno starczyc
Szacuny
11
Napisanych postów
504
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
13476
nie pszesadzajmy z tym kalecstwem... :) jesli sam tesc bedzie lepszym rozwiazaniem jak na pierwszy cykl to moze sie zdecyduje chociaz meta wygodniej by bylo. Myslalem tez nad metka i tesciem co o tym sadzicie.?
Szacuny
4
Napisanych postów
433
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
8357
4 tab dziennie przez 6 tyg oslonki na watrobe chyba ze wolisz troszke slabiej to 4 tab dziennie przez 4 tyg clomid do tego 12 tab i 12 godzin po ostatniej tabletce przez 12 dni na noc oczywiscie przy tej opcji oslonki tez MOJA RADA NIE ROB TEGO BEDZIESZ ZALOWAŁ!!!