SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

kiepskie wyniki badan testosteronu

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 1394

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 14 Napisanych postów 675 Wiek 42 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 5792
ello
temat nie jest mily bo mam strasznie niski poziom tescia
robilem juz kila cykli, za kazdym razem profesjonalne odblokowanie i lipa
libido do dupy a poziom tescia jest takowy
FSH 1,7 norma 1,5-12,4
LH 3,0 norma 1,7-8,6
Estradiol 14 norma 8-43
prolaktyna 23 norma 4-15
testosteron 270 norma 280 - 800

co radzicie, jak temu zaradzic, sprawa ciagnie sie juz kilka miesiecy.
mam 34 lata

na wyniki testosteronu wolnego czekam jeszcze bo to 10 dni trwa.

bardzo prosze o poradę ludzi posiadajacych konkretna wiedze na ten temat

3 2 1 BooomBA
i życie staje się lepsze

Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120
Masz problem z przybraniem na wadze lub zgubieniem zbędnych kilogramów? Indywidualne plany dietetyczne i treningowe
  • 23 383 spalonych kg tłuszczu
  • 27 059 zbudowanych kg mięśni
Sprawdź więcej
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
flex1976 Trener Personalny Moderator
Ekspert
Szacuny 6708 Napisanych postów 76145 Wiek 43 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 637467
ile po cyklu robiłeś badania?

przedewszystkim musisz zbić prolaktynę

Zmieniony przez - flex1976 w dniu 2011-05-02 18:04:10
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 14 Napisanych postów 675 Wiek 42 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 5792
badania zrobione okolo 2 miesiace po cyklu
jak zbic ta prolaktyne??

3 2 1 BooomBA
i życie staje się lepsze

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
flex1976 Trener Personalny Moderator
Ekspert
Szacuny 6708 Napisanych postów 76145 Wiek 43 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 637467
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 14 Napisanych postów 675 Wiek 42 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 5792
ostatnio susta 250 solo co 4 dni
ale problem byl juz przed tym cyklem
a wczesniej prop 100 e2d
npp 75
wino 40 ed

wczesniej jeszcze prop 100 e2d i metka 40 ed

3 2 1 BooomBA
i życie staje się lepsze

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
flex1976 Trener Personalny Moderator
Ekspert
Szacuny 6708 Napisanych postów 76145 Wiek 43 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 637467
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 24 Napisanych postów 10337 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 56803
2 miesiace jeszcze wczesnie widac zle sie odblokowales jw na zbicie prolaktyny najlatwiej bromo pol tabsy dzienie

Macieja
MY FOTO http://www.sfd.pl/temat208080/ i strona 4

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1454 Napisanych postów 10225 Wiek 48 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 84257
zrób mini cykl z bromergonem to pwinno cię postawić na nogi.
chyba że masz dostinex lub norprolac.

1-6 prop 50eod
1-6 bromergon
2-6 hcg 500j
sermy + proviron
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 194 Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 1748
Dokładnie jak mówi reszta, mam podobny problem jak ty. Nie udało mi się bromo dorwać więc ide do lekarza... Zbij prolktyne, gino sie nie robi?

Tłuszcz i gruba bluza to jeszcze nie mięśnie.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 14 Napisanych postów 675 Wiek 42 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 5792
z gino nigdy nie mialem problemow.
ale z tym libido moglo by byc lepiej
pojde do lekarza, to pewne
tym bardziej ze planuje cykl na trenie a tam to bromo pomocne jest.

3 2 1 BooomBA
i życie staje się lepsze

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 194 Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 1748
To pojdz do lekarza prawdopodobnie dostaniesz odpowiednik bromo, od wysokiej prolaktyny może robić się gino, mi się robi, radze ci nie czekać

Tłuszcz i gruba bluza to jeszcze nie mięśnie.

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Ktory tren?

Następny temat

DAA a Clomid na PCT

NutLove