...
Napisał(a)
mam takie pytanie, w jakim czasie najlepiej wziac efedryne zeby poczuc jej dzialanie.chodzi mi tutaj o zawody sportowe i czas , kiedy ja najlepiej wziac?i w jakiej postaci czy tussipect bedzie dobry czy moze jakies inne formy?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
jezeli nie masz nic innego to tussipect moze byc
ja odczowam pozytywy po ok godz od przyjecia dawki
ale nie wolno oszukiwac w sporcie!!!
ja odczowam pozytywy po ok godz od przyjecia dawki
ale nie wolno oszukiwac w sporcie!!!
BO LEPIEJ BYSMY STOJAC UMIERALI NIZ MAMY KLECZAC NA KOLANACH ZYC!
...
Napisał(a)
generalnie.....czuje sie zawiedziony efedryna......poza chamowaniem glodu i zwiekszona termogeneza na redukcji nic ciekawego(dla mnie) ten srodek nie ma do zaoferowania.....stosowalem go kilkakrotnie(na masie trening dzielony/aeroby) za kazdym razem moja wydolnosc wrecz spadala a nie sie podnosila..... estem chyba jakims ewenemntem i wogole mnie to gowno nie robi
siea wiea....
...
Napisał(a)
a mnie nakreca na maxa.
Nie moje problemy... są nie moimi problemami.
...
Napisał(a)
wlasnie zalezy mi na zwiekszeniu wydolnosci.a czy efedryna nie odwadnia organizmu?jak bralem thermo speed to fakt byla zwiekszona potliwosc i przyplyw energii(ale nie taki ktory dawalby kopa) poza tym to mialem strasznego "kapcia w gebie" i brakowalo mi sliny, co jest bardzo uciazliwe szczegolnie gdy nie ma mozliwosci uzupelniac brakow wody
...
Napisał(a)
ja mam tak ze jak wezme i cos robie to luz
ale kidys mialem biegac na czas ofc i hooy nie było, to sie czulem styrany jak bym z rana 3 h na siłce przesiedział i zrobił 200% nogi 200% barki 200% klata
jak na czczo to u mnie wystarczy 30-45min
po posiłku ni biore bo nie wiem kiedy zacznie działać
pozdro.
ale kidys mialem biegac na czas ofc i hooy nie było, to sie czulem styrany jak bym z rana 3 h na siłce przesiedział i zrobił 200% nogi 200% barki 200% klata
jak na czczo to u mnie wystarczy 30-45min
po posiłku ni biore bo nie wiem kiedy zacznie działać
pozdro.
Siłę człowieka mierzy się ilością jego nieprzyjaciół.
...
Napisał(a)
a czy efedryna nie odwadnia organizmu?jak bralem thermo speed to fakt byla zwiekszona potliwosc i przyplyw energii(ale nie taki ktory dawalby kopa) poza tym to mialem strasznego "kapcia w gebie" i brakowalo mi sliny, co jest bardzo uciazliwe szczegolnie gdy nie ma mozliwosci uzupelniac brakow wody
odwadnia. samopoczucie na efce jest zbliżone do wyżej opisanego
ale i tak na efce jest fajnie
odwadnia. samopoczucie na efce jest zbliżone do wyżej opisanego
ale i tak na efce jest fajnie
...
Napisał(a)
mi efka poprawia samopoczucie nakreca na caly dzien
Nie moje problemy... są nie moimi problemami.
...
Napisał(a)
narkomany jedne
teszsz lubie efcie.,ale już 2miechy nietykam....niebedem sie od shitexu uzalezniał madafaka.eee ......teraz tylko do wycinki
teszsz lubie efcie.,ale już 2miechy nietykam....niebedem sie od shitexu uzalezniał madafaka.eee ......teraz tylko do wycinki
wczorajdziś*(LOUD)*jutropojutrze
...
Napisał(a)
efka jest w pyte, musze se EKG zrobic bo biore juz od jakiegos czasu spontanicznie, jak mi sie zachce to zarzucam kilka dropsow
Żeby życie miało smaczek
raz omeczka
raz treniaczek
Polecane artykuły