walczyc ponad wszystko..nawet gdy jest chwlia zwatpienia.. pokonanie swych slabosci to jest cos co sie docenia....
...
Napisał(a)
jak w temacie prosze o podanie ilosc klubow kickboxingu w szczecin z gory dzieki
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:

...
Napisał(a)
Alkon, http://www.alkon-kickboxing.pl/strona glowna.htm
Udało mi się być na obozie z kyokushin i w tym samym czasie oni mieli obok, były wspólne sparingi ale od nich praktycznie same dzieci przyjechały i parę dziewczyn... więc tylko oglądałem i później z chłopakami od nas i z KK sparowałem
Atmosferę na pewno mają dość fajną, trener sprawiał wrażenie osoby ze sporą wiedzą i umiejętnościami, wszyscy fajnie kopali... tylko miałem takie wrażenie że trener preferuje te lżejsze formuły, low kicków to oni na treningach raczej nie kopali za bardzo
Udało mi się być na obozie z kyokushin i w tym samym czasie oni mieli obok, były wspólne sparingi ale od nich praktycznie same dzieci przyjechały i parę dziewczyn... więc tylko oglądałem i później z chłopakami od nas i z KK sparowałem
Atmosferę na pewno mają dość fajną, trener sprawiał wrażenie osoby ze sporą wiedzą i umiejętnościami, wszyscy fajnie kopali... tylko miałem takie wrażenie że trener preferuje te lżejsze formuły, low kicków to oni na treningach raczej nie kopali za bardzo
,,chodzić już umiem, teraz chce umieć latać" Eldoka
Poprzedni temat
krav maga Białystok
Następny temat
Treningi boksu tajskiego [muay thai] w Osjakowie
Polecane artykuły