Jas..
...
Napisał(a)
czy jak bede jjadl duzo kaszki mleczno-ryzowej z bananem uzyskam podobne rezultaty jak np. z mega mass'em?-oczywiscie w podobnych ilosciach
Jas..
Jas..
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)

z gówna powstałeś i gównem sie staniesz( jak mnie zaatakujesz:)
a z was to dupy nie prowokatorzy ...
...
Napisał(a)
no pewnie!!!
za***ista sprawa!kilka lat temu jadł to moj dzieciak i przez rok podwoil wymiary.w góre też.
Piotr
za***ista sprawa!kilka lat temu jadł to moj dzieciak i przez rok podwoil wymiary.w góre też.

Piotr
...
Napisał(a)
szczerze i bez ściemy: uzyskasz ale co i ile to od ciebie zależy, ogólnie nie tyle co po gainerze ale tez działa...choc lepiej kupić gainera
pozdrawiam
Johnnie
pozdrawiam
Johnnie
pozdrawiam
Johnnie
...
Napisał(a)
Jedyne co mozna naciągnąć po tym to tłuszcz niestety.
Moderator Odżywianie
Moderator Odżywianie
...
Napisał(a)
Mysle Atomic'u, ze troszke koloryzujesz. Nie wiem czy porownywales wszystkie odzywki dla dzieci. Fakt, ze niektore maja sporo tluszczu i laktozy ale nie wszystkie. Wiem, ze Nestle robi jakis kleik ( czy ryzyk ) ktory ma malo tluszczu i cukrow. Duzo za to innych ww. oraz troche bialka. Nie jest to typowy mass gain ale lepsza wchlanialnosc, mniej problemow natury gastrycznej i rodzice inaczej patrza. No i smak..mniam :)
Uwazam, ze odzywki nie sa wszystkim bardzo potrzebne. Dla mnie pokarmy dla dzieci byly mila odmiana i pomogly zrobic kilka kilo.
Moze byc takie bebiko dobra alternatywa, pod warunkiem uwaznego przesledzenia jej skladu.
Pozdrawiam
M.
"Wybaczaj swoim wrogom lecz nie zapominaj ich imion"
Uwazam, ze odzywki nie sa wszystkim bardzo potrzebne. Dla mnie pokarmy dla dzieci byly mila odmiana i pomogly zrobic kilka kilo.
Moze byc takie bebiko dobra alternatywa, pod warunkiem uwaznego przesledzenia jej skladu.
Pozdrawiam
M.
...
Napisał(a)
Jeżeli chciałbyś zjeść tyle bebika co w jednej porcji gainera to się można pożygać taki ulepek. Kiedyś z ciekawości kupiłem 1 op. i pół nadal stoi w szafce (dziecku tego nie dam bo go nie mam, pies nie chce
Lepsze odżywki dla sportowców, zdecydowanie.
Pozdrawam,
Mawashi
Lepiej jest być kanciastym Czymś niż okrągłym Niczym.

Lepsze odżywki dla sportowców, zdecydowanie.
Pozdrawam,
Mawashi
Lepiej jest być kanciastym Czymś niż okrągłym Niczym.
"Lepiej być kanciastym czymś, niż okrągłym niczym"
...
Napisał(a)
ale pitolicie;) kaszki dla dzieci firmy nestle. bananowy smak, kaszka ryzowo-pszenna bodajze. przez 5 miesiecy jechalem na tym , potrafilem zjesc cala paczke na sniadanie po silowni, efekty byly bardzo dobre, niewiele tluszczu przyszlo, skoczyly mi mocno lapa i bary, i to jest sprawdzona sprawa, dziwie sie, ze tak mowicie, nikt nie je kaszek tylko dlatego, ze wyszlo by to za drogo:)
...
Napisał(a)
Atomic - wiem i mam :)
Mawashi - pozdroofki dla psa
Pozdrawiam
M.
Mawashi - pozdroofki dla psa

Pozdrawiam
M.
Polecane artykuły