za Ruch za HKS pojdziemy az po życia kRes :)
...
Napisał(a)
jak w temacie czym słodzicie potrawy np placek z pł owsianych i jajek ????? wlasnie niewiem co wybrac czy kakao nesqik czy cukier (które zło jes mniejsze ) wiem ze najlepiej było by miodem ale przykładowo jestem uczulony na miód ( teoretycznie )wiec co mi polecacie???????
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
no nie wiem jaki jest skład tego kakao, ale zapewne musi być w nim cukier(no bo przecież kakao jest z natury gorzkie) moim zdaniem mógłby byc słodzik, no i owoce jeszcze zostają można nimi posypać placek i będzie słodki(fruktoza)
Barcelona forever!!!
...
Napisał(a)
no ok odpowiedz przyjolem ale co bedzie lepsze kakao czy cukier nie mowimy tu o ogromnych ilosciach typu 20 g ale 5 g :)
...
Napisał(a)
wszystko jedno
kakao zawiera cukier i cukier(no już nie będe pisał że zawiera cukier
), a więc kwestia smaku

Barcelona forever!!!
...
Napisał(a)
a nie bedzie lepszym rozwiazaniem fruktoza w ilosci 5g ?????? wiadomo iz mozna ją przyjmowac w granicach 50 g , ja trenuje noge wiec energi z wegli potrzbuje wiec co myslicie o fruktozie :)
...
Napisał(a)
ok dzieki sog poszedł jak ktos ma inne propozycje to prosze pisac:)
...
Napisał(a)
co za roznica co to bedzie? 5 g to sobie mozesz nawet nosem wciagnac i przeciez organizm nie poczuje roznicy czy zachwiania bilansu
...
Napisał(a)
wsumioe to masz racje czyli nawet cukier w takich małych ilosciach niezaszkodzi wiadomo w skali roku to bedzie duzo ale i tak mniej niz podczas normalnego ordzywiania :)
Polecane artykuły