SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

jedzenie

temat działu:

Szybkie pytania bez logowania

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 323

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 10982 Napisanych postów 50411 Wiek 28 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 57816
nie mam czasu codziennie gotować - ile czasu może wytrzymać ryż albo mięso w lodówce żeby sie popsuło?
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

Wyjątkowo przepyszny zestaw!

Zgarnij 3X NUTLOVE 500 w MEGA niskiej cenie!

KUP TERAZ
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Banan BOSS FORUM Administrator
Ekspert
Szacuny 10892 Napisanych postów 71905 Wiek 35 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 949221
ryż te 2 dni spokojnie da radę (zdarzało mi się trzymać dłużej)
mięso zalezy na pewno od rodzaju i sposobu przyrządzenia, ogólnie nie ma co trzymać niczego za długo

zawsze można zapas zamrozić
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
georgu Ivan Groźny Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 12321 Napisanych postów 49835 Wiek 31 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 384139
2-3 dni to maks

MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html 

Prowadzenie, plany treningowe, plany żywieniowe: kubaskop@interia.pl

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 7 Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 33
Ugotowanie ryżu to 20 minut. Zobaczysz gdy bedzie stary bo ryż klei sie i wydaje nieprzyjemny zapach gdy nie nadaje sie do spozycia.
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

niezadowolenie z efektów

Water