...
Napisał(a)
jakie sa najlepsze cwiczenia na brzuch w celu zgubienia tluszczu?,trenuje 1,5 roku na silowni ale teraz przydaloby sie spalic tluszcz z brzucha,i jakie jest najlepsze cwiczenie na spalenie tzw. boczkow?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
cwiczenia wydolnosciowe (np bieganie)
lepsze odzywianie (jesli za malo, lub za duzo zjesz lub nie tak dobrane porcje skladnikow - nie schudniesz optymalnie )
cwiczenia silowe - zwiekszaja mase miesniowa ale tluszczu nie spalają.
lepsze odzywianie (jesli za malo, lub za duzo zjesz lub nie tak dobrane porcje skladnikow - nie schudniesz optymalnie )
cwiczenia silowe - zwiekszaja mase miesniowa ale tluszczu nie spalają.
...
Napisał(a)
chodzi mi bardziej o cwiczenia w domu?,czy robic zwykle brzuszki?,jak taak to ile serii po ile powtorzen?,czy np a6weidera?
...
Napisał(a)
chodzi mi bardziej o cwiczenia w domu,czy robic zwykle brzuszki?,jak taak to ile serii po ile powtorzen?,czy np a6weidera?
1
...
Napisał(a)
Także polecam ABS II. IMO bardzo dobry i fajny trening. A co do spalania tłuszczu - poczytaj posty podwieszone w dziale Odżywianie.
Ulubieńcy - Wikibokser, ten od Yiu-Tubitsu, Sensei(99999), Jarzyn, Jaguar, Frosti
...
Napisał(a)
dieta + wysiłek wydolnościowy
ja też sie szykuje żeby zacząć z bebzonem walczyć...

ja też sie szykuje żeby zacząć z bebzonem walczyć...

1
pain means results
...
Napisał(a)
Tak jak napisali - żadne.
Dieta plus przemyślany trening uwarunkowany na spalanie tłuszczu - lub trening masowy przy lekko ujemnym bilansie.
Dieta plus przemyślany trening uwarunkowany na spalanie tłuszczu - lub trening masowy przy lekko ujemnym bilansie.
1
Rekin rośnie przez całe życie...
Bądź jak rekin, k***a!!!
Polecane artykuły