.::[Na zawsze wierni, na zawsze oddani, na zawsze zabrzanskiego Gornika fani]::.
...
Napisał(a)
jakie wykonywac cwiczenia aerobowe na spalenie sadelka czy moglby ktos wkleic jakies obrazku albo cos
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
28:06:42:12
That is when the world will end.
...
Napisał(a)
witam serdecznie!
ja proponuję przy aerobach owinąć się w talii pasem wyszczuplającym. zatrzymuje on dopływ powietrza i potęguje efekt pocenia się, na czym zależy jeśli pragniemy spalać tłuszcz
ja proponuję przy aerobach owinąć się w talii pasem wyszczuplającym. zatrzymuje on dopływ powietrza i potęguje efekt pocenia się, na czym zależy jeśli pragniemy spalać tłuszcz
peace & love
...
Napisał(a)
Ozyr - co brak doplywu powietrza lub pocenie sie ma wspolnego z utrata tluszczu?
chwilowy
...
Napisał(a)
potęguje efekt pocenia się, na czym zależy jeśli pragniemy spalać tłuszcz
wg ciebie pocenie się jest "objawem" spalania tłooszczu?
wg ciebie pocenie się jest "objawem" spalania tłooszczu?
28:06:42:12
That is when the world will end.
...
Napisał(a)
A WIEC jesli nawet gdybym sie wogóle nie pocił to tłuszcz spalałby mi sie w tym samym tempie co tej osobie która sie poci? (przyjmując że obie osoby trenują z identycznym zaangażowaniem)
i nie smiejcie sie
pytam bo nie wiem
i nie smiejcie sie

pytam bo nie wiem
peace & love
...
Napisał(a)
Pot jest tylko skutkiem ubocznym uprawiania jakiejs czynnosci -> ochladza organizm. Nie ma wpływu na wyniki -> Głodząc się na przykład nie musiałbyś wcale sie pocić. Czyli tłuszcz może byc spalany nawet bez potu 

stfu
...
Napisał(a)
wpisz na youtube Body Heat. Wyskocza Ci fajne laski:) juz drugi dzien cwicze razem z nimi i mam takie zakwasy, ze szok:)
Polecane artykuły