...
Napisał(a)
jak w temacie jaki suplement warto dokupic do metki polskiej? slyszalem ze bialko najlepiej dziala... beda sogi;]
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:

...
Napisał(a)
aha, chyba wezme bialko, bo gainer na mnie jakos zle dziala ;/
a kreatyna po cyklu jest po to zeby nie bylo duzych spadkow po mecie??
a kreatyna po cyklu jest po to zeby nie bylo duzych spadkow po mecie??
...
Napisał(a)
dlaczego gainery na Ciebie zle dzialaja ?
kreatynka na podtrzymanie po cykloniku dawaj soga :) 

...
Napisał(a)
czemu clomid lepiej proviron
Z supli to juz chyba wszystko wymienili , chyba ze tauryna badz aminokwasy
Z supli to juz chyba wszystko wymienili , chyba ze tauryna badz aminokwasy
...
Napisał(a)
clomid to jest oslonka?
a gainery na mnie zle dzialaja bo zjadlem 13,5kg gainera olimpu 4000 i do tego 400 tab kreatyny i przytylem tylko 3kg!!! a niektorzy 3kg tyja na samej kreatynie..;]
a gainery na mnie zle dzialaja bo zjadlem 13,5kg gainera olimpu 4000 i do tego 400 tab kreatyny i przytylem tylko 3kg!!! a niektorzy 3kg tyja na samej kreatynie..;]
...
Napisał(a)
clomid to jest oslonka?
1. nie clomid to nie oslonka
2. jak diety nie trzymałeś to ci poszły tylko 3kg
1. nie clomid to nie oslonka
2. jak diety nie trzymałeś to ci poszły tylko 3kg
...
Napisał(a)
Krzabr możesz rozwinąć swoją wypowiedź ?
Jak Ty bys widzial branie provironu? po cyklu? jak to sie ma do odblokowania?Podczas brania mety to jak najbardziej zapobiega konwersji ale po? Przeciez proviron nie stymuluje organizmu do produkcji testosteronu!
Jak Ty bys widzial branie provironu? po cyklu? jak to sie ma do odblokowania?Podczas brania mety to jak najbardziej zapobiega konwersji ale po? Przeciez proviron nie stymuluje organizmu do produkcji testosteronu!
Polecane artykuły