100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
kurcza1wiemzdaje sobie z tego sprawe. jedzenie jak kon sterydy itd
psychicznie jestem juz na to nastawiony
dokładnie jak Kamil i Bystry, od siebie dodam że nie wystarczy nastawić się psychicznie i jeść sterydy jak koń, jak to napisałeś, w sensie co podejdzie aby było, omke przegryźć metą i cykl zaliczony, albo powbijać sobie trochu teścia bo Zdzisiek spod piątki poleca, według mnie trzeba posiąść wiedzę, co z czym, jakie estry, pochodne itp. jak przeprowadzić porządny odblok po kuracji SAA, i wtedy można się brać za to, no oczywiście wcześniej wykorzystując na maxa wszystkie inne możliwości naturalne z diety itd.
Chyba że chcesz powierzać swoje zdrowie ludziom typu Zdzisiek, którzy sami pojęcia nie mają, a jeszcze innych narażają.
Mi się wiedzy na tyle obszernej zdobyć nie udało i dlatego jeszcze nie sięgałem po czarną stronę mocy

░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂
Il███████████████████
◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.
:'-(

w oby dwóch przypadkach po pierwsze zwiększ mase

jak chcesz uzasadnienie to 37 na ostrej wycince wygląda jak łapa chuderlaka, a 40 to taka bardziej przeciętna łapka kogoś kto trochu sztangi podotykał

░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂
Il███████████████████
◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.

zresztą po co się pytasz, każdy ma swoje ideały, i dąż do takiego jakim ty chcesz być, a nie jakim inni by chcieli byś był

jeden woli sylwetkę doyebanego dzika, drugi taką pół na pół a trzeci atletyczną i wsio

░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂
Il███████████████████
◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.
Zmieniony przez - kamikaze333 w dniu 2014-01-21 22:08:29

Bracia... czego dokonujemy za życia... odzwierciedla się w wieczności...