...
Napisał(a)
chciałem sie dowiedziec ile musze przerwy zrobic miedzy cyklem jabczanu ktory trwac bedzie jakies 30 dni a chce zrobic cykl z nitro II special ed
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
dt
rano jablczan 5g
przed tren porcja nitro 2
ew. po treningu jablczan 5g
dnt
rano jablczan 5g
ew. w trakcie dnia jablczan 5g
rano jablczan 5g
przed tren porcja nitro 2
ew. po treningu jablczan 5g
dnt
rano jablczan 5g
ew. w trakcie dnia jablczan 5g
IHS TEAM.
...
Napisał(a)
Damian a dlaczego 30 dni to za krotko ? Uwierz mi na slowo ze bardzo wiele sław ze swiata kulturystki jada na kreatynie od 2 do 4 tygodni gdyz pozniej poprostu uciagnie sie woda a komorki miesniowe sa malo podatne na kretyne.
Ale nawiazujac do tematu radzilbym zrobic tak jak pisze Damian bo za malo kretki jednej i drugiej na cykle solo to raz a dwa to za malo doswiadczenia na cykle 30 dniowe. Pewnie zapytasz skad to wiem, otoz kolego stad ze gdyby bylo inaczej to nie zadawalbys takich pytan. Przerwa miedzy cyklami kreatynowymi to minimum taki sam okres czasu ile trwała suplementacja tym suplem.
Ale nawiazujac do tematu radzilbym zrobic tak jak pisze Damian bo za malo kretki jednej i drugiej na cykle solo to raz a dwa to za malo doswiadczenia na cykle 30 dniowe. Pewnie zapytasz skad to wiem, otoz kolego stad ze gdyby bylo inaczej to nie zadawalbys takich pytan. Przerwa miedzy cyklami kreatynowymi to minimum taki sam okres czasu ile trwała suplementacja tym suplem.
...
Napisał(a)
TrakaShi-niewiedzialem o tym:) wiec dziekuje za doinformowanie i poszerzenie mojej wiedzy:)
IHS TEAM.
...
Napisał(a)
aaa jeszcze jedno! sry ze zawracam gitare:D mam jeszcze gainerka elite total gain 3kg i jak to dołozyc bo podobno razem z kretką nie wolno brac a tam napisane ze na czczo...
...
Napisał(a)
nie sugeruj sie etykieta na gainerach/bialkach odrzywki to nie suple, bierze sie wg brakow w diecie. Gainera bierz po treningu ewentualnie miedzy posilkami lub do posilku, zalezy czy jestes endo czy ekto i jak to jest u Ciebie z dieta. Kolejny przyklad ze nie powinno sie udzielac odpowiedz na tematy bez ankiety
...
Napisał(a)
jestem ekto a w diecie mam duze braki:D chodzi mi jeszcze o to łączenie w jednym posiłku kretki i geinerka z mlekiem słyszałem ze jakies odstepy muszą byc
...
Napisał(a)
osobiscie jestem za tym by brac kreatyne minimum 4 tygodnie, korzystnie 6 - 8 tygodni nawet
choc wiele zalezy od dawki.
choc wiele zalezy od dawki.
Polecane artykuły