SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

jaka najlepsza dieta? szybko i skutecznie

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 1749

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 68 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 601
Witam,
mam juz dosc siedzenia na dupie i postanowilem, ze musze sie wziac za siebie. ciagle mi brakowalo ambicji i silnej woli, ale juz mam dosc kompleksow i prosze, abyscie mi pomogli dobrac trening i diete:)
w czym mam problem? przez dlugi okres czasu mialem malo ruchu i duzo siedzialem przed kompem:/ wychodowalem mala oponke. szczegolnie denerwuja mnie boje biodra:/ sa za szerokie:( oprocz tego mam niestety male cycuszki:P i to sprawia mi najwiekszy problem, bo wsytd pokazac sie np. na basenie... jesli chodzi o nogi, to jest dobrze, bo czesto gram (gralem) w pilke, rece troche za chude... wiec wygladam jak pajak. chociaz w sumie troche przesadzam, mam prawie 190cm wzrostu, waga 83kg. normalnie jak jestem ubrany, to niczego nie widac, nawet powiedzialbym, ze bardzo dobrze wygladam:) problem jak sciagne koszulke heh

myslalem, zeby zrobic jakas diete, najlepiej glodowke, ale ponoc to pogorszyloby sprawe. bylbym wtedy za chudy i moglby byc efekt jojo. czyli jakbym cos zjadl momentalnie wrocilbym do poczatkowego stanu...

zamierzam cwiczyc wg tego planu https://www.sfd.pl/Plan_treningu_dla_osób_początkujących_-_foty_str._12-t359947.html
jaka diete stosowac, zeby szybko dojsc do zadowalajacej formy?

bardzo prosze o pomoc
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

Z białkiem SZTOS łatwiej zdobędziesz prawdziwie SZTOS formę!

16 porcji w opakowaniu, w tym 19g białka w 1 porcji!

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 33 Napisanych postów 1924 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 22174
dieta z ujemnym bilansem, przewagą tłuszczy i białka oraz skromną ilością węglowodanów. do tego typowe ćwiczenia na spalanie tłuszczu czyli aeroby/hiit a także trening siłowy i po tygodniu powinny już być rezultaty. także do dzieła.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 68 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 601
po tygodniu? no nie gadaj nawet:D
czyli ten trening z linku jest dobry, czy zly? w sumie ma aeroby i na sile...
a jakas konkretna diete polecasz? taka bez jakichs wynalazkow, typu baklazan, czy ges...
dzieki za pomoc!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Pomóżcie prawie wegeterianowi ;) Odżywki wiem ale jesc co ??

Następny temat

koszta diety

Sztos