Szacuny
28
Napisanych postów
538
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
17028
czesc
wlasnie zlozylem zamowienie na
*hmb(70ml-plyn)
*kreatnya 200 kapsulek
*mass gain 3+1kg
wszystko z hitecu a wlasciwie w sklepie forum ;)
i nasuwa sie nastepujace pytanie
jak brac too all w jakich porach i w jakich ilosciach aby uzyskac najlepsze efekty???
zaznaczam ze trenuje 3 razy w tygodniu
wiec jak brac w dni treningowe i nietreningowe itp??
a takze czy do kreatyny jest roznica czy to bedzie woda mineralna gazowana czy zwykla(niegazowana) ? :)
a takze co powinienem przestac wowczas spozywac prucz kawy a co spozywac w wiekszych ilosciach aby uzyskac najlepsze efekty ;)
z gory wielkie dzieki!!!
pozdrawiam-ax
Szacuny
11102
Napisanych postów
51209
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
57816
normalne ze sie lata do kibla.. herbata nie zawiera kofeiny, mozesz ja pic. no i nie pij krea z mlekiem. 15 min wystarczy, jak brales krea na pusty zoladek [polecam do szklanki wody z kreatyna dodac 6 lyzeczek glukozy - naprawde duzo lepiej odczujesz efekty - odrazu mowie ze gluza w proszku, w sklepie za 2zl 200g firmy Delecta].
Szacuny
28
Napisanych postów
538
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
17028
acid
noo tak ale w jakich ilosciach najlepiej spozywc to i z czym.. czy przed posilkiem czy po...i jak to jest z ta woda czy gazowana czy niegazowana-prosze o wyczerpujaca odpowiedz ;)
hehe a przy okazji gratuluje pamieci :) chodzi konkretnie o to hmb w plynie-na tyle postow odpowiadasz i pamietasz co komu mowiles-jeste pod wrazeniem ;)
Szacuny
11102
Napisanych postów
51209
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
57816
Wszystko naczczo. Woda moze byc niegazowana. Nie wiem jak te hmb, ale kreatyna 5g rano i 5g po treningu, po dwoch tygodniach wystarczy 5g po treningu. Gainer jedna porcja po treningu (czyli jakies 50g, powinna byc miarka w opakowaniu) z mlekiem najlepiej.
Szacuny
11102
Napisanych postów
51209
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
57816
Kreatyna 5g rano naczczo i po treningu 5g. Dawki kreatyny nie zmniejszaj. Bierz ja z sokiem i glukoza. Do porcji kreatynki zapodaj 20-25g glukozy. HMB 3g dziennie-rano naczczo, po treningu i przed snem. Gainer rano po sniadaniu i treningu badz przed i po treningu - nigdy na noc.
Pozdrawiam
Trening i wiara zrobia ze mnie cara
Old statistics LPA^3498**LWA^545
Szacuny
28
Napisanych postów
538
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
17028
;)))
hehe dzieki za odpowiedz ale czy nielepiej stosowac fazy nasycenia tz pierwsze 5 dni po 20 mg? bo czytalem gdzie o tym :) noo i czy mozna np hmb lykac odrazu z kreatyna tz bez przerwy i czy to prawda ze jak sie je too naczczo to czeba odczekac do posilku min. 30 min ?
z gory dzieki za odp ;)
Szacuny
11102
Napisanych postów
51209
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
57816
Jak dluga zrobisz faze nasycenia zalezy tylko od ciebie.
HMB mozesz lykac z kreatyna srodki te nie sa antagonistami.
Np. bierzesz kreatyne i po 15min zapodajesz HMB. Tak trzeba zrovbic odstep od posilku i do posilku aby preparat sie dobrze wchlonal.
Pozdrawiam
Trening i wiara zrobia ze mnie cara
Old statistics LPA^3498**LWA^545