Betonowe lasy ...
...
Napisał(a)
elo mam pytanie ... Znacie może skuteczny środek na spalenie tkanki tłuszczowej? Chodzi mi o odżywkę, żeby Ok tyg. widać było efekty no i mniej ważyć ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Dla mnie efedryna bedzie zawsze czyms bardziej mocniejszym niz zwykle termogeniki.
Ale nie wdam sie w dyskusje w dziale Doping na temat,co jest szkodliwe,a co nie
Ale nie wdam sie w dyskusje w dziale Doping na temat,co jest szkodliwe,a co nie

...
Napisał(a)
przede wszystkim dobra dieta i odpowiedni trening - poki co napisz o sobie cos wiecej.
Zmieniony przez - LeBron777 w dniu 2007-02-21 22:24:40
Zmieniony przez - LeBron777 w dniu 2007-02-21 22:24:40
co nas nie zabije - to nas wzmocni
moderator działu doping - [OFF]
...
Napisał(a)
palnik 

Jeżeli wsadze Ci f***a w dupe,to Ty masz f***a w dupie i ja mam f***a w dupie,ale to nie to samo
...
Napisał(a)
mam kolege ktory w 2 tyg stracil prawie 10kg, recepta dawal w nos az mu sluzowki powypalalo
tego raczej nie polecam
a tak serio to najlepsze metoda na spalenie tkanki tluszczowej jest dieta+aeroby+spalacz+odpowiedni trening saa traktowal bym bardziej jako bombe koncowa

a tak serio to najlepsze metoda na spalenie tkanki tluszczowej jest dieta+aeroby+spalacz+odpowiedni trening saa traktowal bym bardziej jako bombe koncowa

"... i zesłał ich Pan na ziemię by siali zamęt i zniszczenie"
[ON]
...
Napisał(a)
Zapraszam do Odchudzania.
Wypelnij ankiete.
Nie mysl,ze efekty beda po tygodniu.
Efedryne odradzam.
Wypelnij ankiete.
Nie mysl,ze efekty beda po tygodniu.
Efedryne odradzam.
...
Napisał(a)
podstawa to dieta+ trenig aerobowy + jakis spalacz a mamy ich na rynku bardzo duzo
a na SAA przyjdzie jeszcze czas
a na SAA przyjdzie jeszcze czas
...
Napisał(a)
Profil. =D
Danuta dlaczego odradzasz?
Danuta dlaczego odradzasz?
Promotor zdrowia z fizjoterapią.
...
Napisał(a)
Neal
Kluczem do odchudzania jest trening i dieta.Nie mozna isc na latwizne i szprycowac sie efedryna.Po zakonczeniu 'cyklu' moze wystapic efekt jojo(najczesciej tak jest),poniewaz czesto za efedryne biora sie osoby sezonowe
Zapewne wiesz,jak dziala efedryna i czego jest pochodna.Dzialania uboczne i mozliwosc uzaleznienia psychicznego przemawia do mnie wystarczajaco,zeby ruszyc swoj tylek na silownie i cieszyc sie dlugo wypracowanym efektem,nie marnujac przy tym zdrowia.
Dla mnie sport=zdrowie
Zmieniony przez - danutha w dniu 2007-02-22 12:34:58
Kluczem do odchudzania jest trening i dieta.Nie mozna isc na latwizne i szprycowac sie efedryna.Po zakonczeniu 'cyklu' moze wystapic efekt jojo(najczesciej tak jest),poniewaz czesto za efedryne biora sie osoby sezonowe

Zapewne wiesz,jak dziala efedryna i czego jest pochodna.Dzialania uboczne i mozliwosc uzaleznienia psychicznego przemawia do mnie wystarczajaco,zeby ruszyc swoj tylek na silownie i cieszyc sie dlugo wypracowanym efektem,nie marnujac przy tym zdrowia.
Dla mnie sport=zdrowie

Zmieniony przez - danutha w dniu 2007-02-22 12:34:58
...
Napisał(a)
a dla mnie sport = trwale kalectwo
BO LEPIEJ BYSMY STOJAC UMIERALI NIZ MAMY KLECZAC NA KOLANACH ZYC!
Polecane artykuły