...
Napisał(a)
witam nie wiem jak dawkować testosteron depo 250mg galenika i metaxon-10mg chciałem przybrać na masie i sile teraz mam 75kg i 175cm proszę o konkretne opinie bo chciałem iść na siłownie po przerwie półtora miesięcznej.
1
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
ankieta nie potrzebna,najpierw zacznij cwiczyc i jesc
sie obudzil w połowie czerwca ze chudo jest
Zmieniony przez - hunter007 w dniu 2012-06-19 17:09:44

sie obudzil w połowie czerwca ze chudo jest

Zmieniony przez - hunter007 w dniu 2012-06-19 17:09:44
...
Napisał(a)
ok ! a po jakim czasie mogę zacząć dawkowanie ?mam też problem z dietą wcześniej jadłem 5 posiłków i brałem odżywki i słabo mi szła masa ,a teraz jak zacznę pewnie nie dam rady zjeść 5 tylko maks 3 posiłki to wtedy będzie kompletna lipa co radzisz w takiej sytuacji ?
...
Napisał(a)
tak mówisz a czaisz jak z tym dopingiem kiedy można by go zacząć dawkować?
...
Napisał(a)
dopnij diete,jesli cieżko ci masy nabrać dokup gainera i dopijaj go pomiedzy posiłkami,do posiłków dodaj po łyżce oliwy,masa ruszy potem jakaś suplementacja kreatyną przy dobrej misce złapiesz kilka kg,potem jeśli złapie cię stagnacja pomyśl o saa
...
Napisał(a)
tylko obserwuj czy zamiast w bicka nie idzie w brzuch
. Łatwo przedobrzyć jak dopija się gainerem.

...
Napisał(a)
Dieta to nie ilosc posilkow tylko poszczegolne wartosci wegli/tluszczu/bialka
jesli ogarniesz sobie na poczatek dzial odzywania to bedziesz musial w siebie wmuszal zarcia zeby byc na dodatnim bilansie kalorycznym, wtedy nie ma opcji musi ruszyc.
jesli ogarniesz sobie na poczatek dzial odzywania to bedziesz musial w siebie wmuszal zarcia zeby byc na dodatnim bilansie kalorycznym, wtedy nie ma opcji musi ruszyc.
Polecane artykuły