Szacuny
0
Napisanych postów
5
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
11
Ja ostatnio znalazłam w internecie świetnego indywidualnego trenera kulturystyki jakim jest http://www.trenerdawid.pl niesamowity trener, bardzo mi pomógł.
Szacuny
1
Napisanych postów
84
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
1841
dzieki za info, a nie wiecei moze gdzie mozna konkretnie we wrocku zrobic taki kurs i za ile? i czy jest zapotrzebowanie w ogole.
a co do wygladu instruktorw to rzeczywiscie wiekszosc z nich wyglda tak jakby w zyciu na silowni nie byli
Szacuny
9
Napisanych postów
877
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
2960
Z tego co mowili w TV to trzeba 2 lata trenowac pod okiem instrukotra lub znanego kulturysty zeby w ogole przystąpić do kursu ale faktycznie widzialem jedną instruktorke kulturystyki hmm nie byla bycza ;-P
Szacuny
137
Napisanych postów
22600
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
112308
wiem, ze jest na awf w katowicach i na 100 % w poznaniu;
cala impreza to jakies 150 godz - czesci ogoolnej i specjalizacji; cena w granicach 1500 zl; jesli jestes po awf, powinienes miec znizki
co do oczekiwania dwa lata - kasta18 -> pomylilo ci sie ze specjalnoscia trenerska -> jesli takowa chce sie zrobic, trzeba miec skonczony koors instrooktora sportu w danej dziedzinie i posiadac 2letnia praktyke /oczywiscie to pojecie wzgledne - moosza po prostu uplynac 2 lata od uzyskania tytoolu instrooktora/
Zmieniony przez - Grasik w dniu 2004-07-31 19:51:18