...
Napisał(a)
siemk, jakiś czas temu zrobiło mi sie małe wypukłe ,,jabłuszko,, na posladzie ogolnie nie boli a nie nic, pytanie czy to te słynne zrosty? ogolnie robie iniekcje dalej tam czasami w niego trafiam i lekkie zakłucie tylko czuje, jesli to zrost i wale w niego towar czy towar sie wchłonie?
...
Napisał(a)
Nie wbijaj w ten pośladek do chwili aż zejdzie ,to nie zrost zrosty są w środku mięśnia nie wyczuwalne przez skórę
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
J/W, raczej to nie zrost. Może to być lipohipertrofia, ziarniniak, czy też bliznowacenie tkanek lub niewchłonięty olej, jeśli była jakaś reakcja na nośnik.
2
...
Napisał(a)
tylko, że robie w ten poslad od 2tyg i w sumie troche gorzej sie czuje, to jest ogolnie taka mala jakby zbita twarda kulka ktorej nawet nie widac i nie boli
...
Napisał(a)
To nie zrosty
TRENINGI KATOWICE
KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
...
Napisał(a)
Jak nie potrafisz bić w drugi poślad, to przybij do uda następnym razem.
2
...
Napisał(a)
Najlepiej rotować, ja lecę lewy bark, prawy bark, lewy najszerszy, prawy najszerszy, lewy poślad, prawy poślad i powtórka od nowa. I mięsień ma jakiś tam czas na regeneracje po strzale.
1
...
Napisał(a)
To może być krwiak, miałem kiedyś takie uwypuklenie jak połowa piłki od tenisa, skończyło się u chirurga cięciem wyleciało pełno krwi i potem sączek na klika dni zmieniany codziennie.
Chcesz byc naprawde wielki.... to skup sie na swojej diecie
Polecane artykuły