READY TO RUMBLE!!!
...
Napisał(a)
niebawem wskakuję na cykl i im bliżej niego, tym mam większy dylemat co czym połączyć i jaki zestaw zapodać. planuję jakieś 15-16 tygodni, dysponuję połową średniej krajowej i planuję na pewno wrzucić do kotła enan i dekę. chcę zrobić mięsień dobrej jakości. czekam na Wasze propozycje, bo na łeb dostanę niedługo a start tuż tuż.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
No i dobrze ze zmieniles zdanie bo tamto to nieporozumienie bylo jakies,jedziesz tak jak Jordy napisal plus metax na kicka i bedziesz latal 

Pomogłem??? Podziękuj Daj SOGa
off...
...
Napisał(a)
No przeciez jakis znawca ułozył Ci cykl na 15 tyg z któego tak sie chwaliłes a byłes taki pewny a teraz co?Zmieniłes zdanie>
...
Napisał(a)
hehheheehheehehhehheehheh nolvadex40 rozgryzłeś mnie!!!!!!!!!!! aaaaaaaaa!!! tak na poważnie to trenu mieć pewnego nie będę i nie chcę sobie wkręcać na cyklu, że kujawski olej biję. Jordan npp też mieć nie będę ze SPOFY więc inne odpada. długi estr nandro ma być w tym cyklu.
READY TO RUMBLE!!!
...
Napisał(a)
ok dzięki byku. metuszkę tylko tam dorzucił bym na początek chyba jeszcze i winko wcześniej zaczął od 8 tygodnia gdzieś. jakieś inne propozycje?
READY TO RUMBLE!!!
...
Napisał(a)
Ja bym sie sklanial do tego co Jordan roazpisal z tym ze 1-4tyg wrzucilbym mete 30-50mg.
...
Napisał(a)
cykl jordiego ok, ew mozesz dac mete na kicka, i propa zaczac bic tydzien predzej reszta ok

...
Napisał(a)
dawki jakie proponujecie? chodzi głównie o dekę i enan. ważę nie mało, cykli też kilka za mną z tych i innych środków.
READY TO RUMBLE!!!
...
Napisał(a)
dawki sam sobie dobierz
nie wiemy jakie dawki wczesniej brales i z jakich byles zadowolony
nie wiemy jakie dawki wczesniej brales i z jakich byles zadowolony
DreamChaser
Polecane artykuły