SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

ile razy się podciągniecie?

temat działu:

Inne dyscypliny

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 19366

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 22 Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 996
ile razy potraficie się podciągnąć?mój rekord to 35 ale nie moge się podciągnąć na jednej ręce.

na dwoje babka wróżyła

na dwoje babka wróżyła

Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU

Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.

Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 18 Napisanych postów 997 Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 4337
hey,
ja sie tutaj swoimi ilsociowymi wynikami raczej nie pochwale, gdyz nie przypominam sobie abym kiedys podciagal sie na ilosc
zazwyczaj bylo to iles tam serii po 8-12 powtózen. tym nie mniej, bylem w stanie podciagnac sie 6x z 50 kg podwieszonymi na lancuchu do pasa (przy 80 kg wagi)

Ale.... tu o moim kumplu.... powiem iz nie mam pojecia ile razy jest on w stanie sie podciagnac bo wyglada na drazku nieco jak malpa na galezi ;) choc z pewnoscia wiem ze podciagal sie ponad 40 x
Jednakze jedeno wiem napewno, podciagal sie regularnie na jednej rece.
chyba najwiekszym odlotem bylo dwukrotne podciagniecie sie JEDNYM, SRODKOWYM PALCU LEWEJ REKI ZACZEPIONYM NA PASIE ZAKRECONYM DOOKOLA DRAZKA!!!!!!!!!

Pozdrawiam serdecznie,

Bronek Włodarczyk
Trener Podnoszenia Ciężarów, Trener Kulturystyki
"Squats are better than Supplements" - Przysiady sa lepsze niz suplementy

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 19 Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 105
Ilość podciągnięć zależy od sposobu. Nachwytem czy podchwytem, do wyprostu łokci czy nie? Ja nachwytem do wyprostu łokci zrobiłem 25, a podchwytem 35.

ace

>>Niech moc będzie z wami<< www.ms.za.pl 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 22 Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 996
nachwytem do wyprostu rąk,i dotykania szyją drążka na górze

na dwoje babka wróżyła

na dwoje babka wróżyła

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 26 Napisanych postów 30570 Wiek 46 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 49854
chyba 20

Pozdro - Tomek

Pozdrawiam - Tomek

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 38 Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 221
Ja robie dobiero 4 ale nie wiem jak wy to robićie ja mam 19 lat i 67kg i około 174 cm wzrostu. Nie wiem co robić pomóżcie. nara. ide sobie pobiegać.

Jest jedna rzecz dla której warto żyć - BIEGANIE

Jest jedna rzecz dla której warto żyć - BIEGANIE.
Nic nie przychodzi od razu.
Wszystko jest trudne dopóki nie stanie się łatwe

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 172 Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 3634
Moj rekord to 1 chyba ;D, ale mam tylko prawie 21cm w lapie... Przyjdzie jeszcze czas ;)

nic nie wymysle :P
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11126 Napisanych postów 51318 Wiek 30 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 57816
ja z jakieś dwanaście ale nie jest to drążek tylko belka od której potem bolą mnie palce
aha no i wogule nigdy nie ćwiczyłem podciągnieć ,teraz tak jakoś od 2 tygodni

pozdrawiam
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 46 Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 530
Pewnego dnia kupiłem sobie drązek i zawiesiłem go w drzwiach. Na początku miałem problem zeby podciągnąc sie podchwytem (do prostych łokci). Po jakimś czasie mogłem podciągnąć sie raz nadchwytem. Troche sie popodciągałem i teraz moge 8 :) Wiem ze miernie ale cóż...
Bede ćwiczyć dalej.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 75 Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 1463
hm...ludzie pomocy...nie moge się ani razu podciągnąć...co mam robić? dajcie jakieś rady...to jest wstyd...nie wiem...naprawde nie wiem co robić...

...NiecH MoC BęDzIe z WaMi...

...NiecH MoC BęDzIe z WaMi...

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11126 Napisanych postów 51318 Wiek 30 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 57816
hmm... moj rekord to 12 tylko... no ale jeszcze mlody jestem na poczatku ani razu nieumialem ale powoli powoli i udawalo sie... najgorzej przelamac sie ten jeden raz.

>>> Pozdroo @ll <<<
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 46 Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 530
Słuchaj JoObY. Ja też nie mogłem ani razu. Po prostu musisz podejść doskoczyć do drążka i podciagnąć sie tyle ile możesz.Chociaz nawet i te 20 cm ale musisz przystosowywac mięsnie do wysiłku. Na początku mozesz próbowac podchwytem bo jest ławtwiej ( tak mi sie wydaje ). Po nie długim czasie bedziesz mógł wykonac całe podciagnięcie.
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

do fanow gierki nba 2003

Następny temat

Pytanie do HANSa i nie tylko

WHEY premium