...
Powiedzcie jaki był rekord i kto go uatanowił w wyciskaniu na ławce płaskiej??!!
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Archeologia,nie zna granic 5-cio letni post.
(Czy niedało by się pozamykać starych postów?)
W sumie zabawne było dowiedzieć się ,że Kovac już,od tych paru latek jest takim ściemniaczem(600kg na piersiową i cudawianki
)
PZDR.
(Czy niedało by się pozamykać starych postów?)
W sumie zabawne było dowiedzieć się ,że Kovac już,od tych paru latek jest takim ściemniaczem(600kg na piersiową i cudawianki

PZDR.
...
Napisał(a)
360 kg ale nie oficjalnie i nie na zawodach .
To co zdobyte nigdy nie bedzie szczytem .
" Życie jem jak Milkę ,
Bo wiem że jestem lśnieniem
I oka mgnieniem że będę wspomnieniem "
...
Napisał(a)
Kovacks nie zajmuje się trójbojem ani samym wyciskiem - ciakaw ile by łyknął na raz dwieście parę pcha w seryjce na barki jeszcze więcej na klatkę wiadomo
krowe wycisnął
Pozdro - Tomek - aktualn, oglonorozw, hobby, strong
Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku 2003

krowe wycisnął

Pozdrawiam - Tomek
...
Napisał(a)
A dlaczego nie zajmuje się wyciskaniem ani trójbojem ? Dlatego zeby nie obalić faktami tej swojej wyimaginowanej i przereklamowanej siły.
Doradca w dziale "Trening"

Doradca w dziale "Trening"
...
Napisał(a)
Nie koniecznie !
Może dla tego, że interesuje go kretyńska monstrualna wręcz masa i trochę rzeźby
Może dla tego, że interesuje go kretyńska monstrualna wręcz masa i trochę rzeźby

Pozdrawiam - Tomek
...
Napisał(a)
z tego co czytałem o kovacs pobił by wszystkie rekorydy w trójboju i ie tylko byłby one przez długi czas nie do pobicia wystarczyło by żeby tylko potrenował troche technike np. podrzutu, jak jest naprade to ie wiem ale tak czytąłem w róznych źródłach
wycika on np. na ławce skośnej 320kg 6 razy a na nogi bierze niecało tone!!!
d.j666
wycika on np. na ławce skośnej 320kg 6 razy a na nogi bierze niecało tone!!!
d.j666
...
Napisał(a)
Jest to troche przesadzone , po drugie to tona na nogi to jest wynik osiagniety na maszynie . Moim zdaniem informacje na temat jego sily trzeba dzielic przez 10 co nie zmienia faktu ze jest wielki (i na pewno silniejszy od 95 % , jak nie 100% kulturystow) . W sumie mozna tlumaczyc to e nie startuje w zadnych zawodach tym ze firma muscetech ktora on reklamuje i dostaje od niej ogromne pieniadze , po prostu mu na to nie pozwala . Choc dla wielu bedie to marne wytlumaczenie .
" Życie jem jak Milkę ,
Bo wiem że jestem lśnieniem
I oka mgnieniem że będę wspomnieniem "
...
Napisał(a)
na nogi to jest włanie na maszynie, czutałem o tych wynikach w necie, w ile w tym prawdy to pjęcia nie mam, pewnie sa przesadzone
a słyszłaem jeszcze jedną scieme ze on ma teraz 78 na łapie i wyciska na płaskiej 600 kg, ale w to juz nie uwierze, po swietach moze bede ogladał film na którym on tyle wyciska, jak obejrze to napisze co w nim było, ale napewno nie 600 kg!!!
d.j666
a słyszłaem jeszcze jedną scieme ze on ma teraz 78 na łapie i wyciska na płaskiej 600 kg, ale w to juz nie uwierze, po swietach moze bede ogladał film na którym on tyle wyciska, jak obejrze to napisze co w nim było, ale napewno nie 600 kg!!!
d.j666
Polecane artykuły