SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

ile na max?

temat działu:

Po siłowni, o siłowni

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 3751

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a) Temat przeniesiony przez Michail z działu Trening.
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 195 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 3519
Powiedzcie jaki był rekord i kto go uatanowił w wyciskaniu na ławce płaskiej??!!
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU

Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.

Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 619 Wiek 35 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 17306
Archeologia,nie zna granic 5-cio letni post.
(Czy niedało by się pozamykać starych postów?)

W sumie zabawne było dowiedzieć się ,że Kovac już,od tych paru latek jest takim ściemniaczem(600kg na piersiową i cudawianki)

PZDR.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 39 Napisanych postów 2274 Wiek 38 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 31223
Nie jestem pewien ale chyba Anthony Clark. 360 kg 88-0
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 39 Napisanych postów 2274 Wiek 38 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 31223

To ten koleś. 360 kg na ławce!!!
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 4473 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 18798
360 kg ale nie oficjalnie i nie na zawodach .

To co zdobyte nigdy nie bedzie szczytem .

" Życie jem jak Milkę ,
Bo wiem że jestem lśnieniem
I oka mgnieniem że będę wspomnieniem "

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Ale fakt faktem jest najsilniejszy
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 26 Napisanych postów 30570 Wiek 46 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 49854
Kovacks nie zajmuje się trójbojem ani samym wyciskiem - ciakaw ile by łyknął na raz dwieście parę pcha w seryjce na barki jeszcze więcej na klatkę wiadomo
krowe wycisnął

Pozdro - Tomek - aktualn, oglonorozw, hobby, strong
Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku 2003

Pozdrawiam - Tomek

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 20 Napisanych postów 12783 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 104474
A dlaczego nie zajmuje się wyciskaniem ani trójbojem ? Dlatego zeby nie obalić faktami tej swojej wyimaginowanej i przereklamowanej siły.

Doradca w dziale "Trening"
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 26 Napisanych postów 30570 Wiek 46 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 49854
Nie koniecznie !
Może dla tego, że interesuje go kretyńska monstrualna wręcz masa i trochę rzeźby

Pozdro - Tomek - aktualn, oglonorozw, hobby, strong
Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku 2003

Pozdrawiam - Tomek

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 2638 Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 17754
z tego co czytałem o kovacs pobił by wszystkie rekorydy w trójboju i ie tylko byłby one przez długi czas nie do pobicia wystarczyło by żeby tylko potrenował troche technike np. podrzutu, jak jest naprade to ie wiem ale tak czytąłem w róznych źródłach
wycika on np. na ławce skośnej 320kg 6 razy a na nogi bierze niecało tone!!!

d.j666
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 4473 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 18798
Jest to troche przesadzone , po drugie to tona na nogi to jest wynik osiagniety na maszynie . Moim zdaniem informacje na temat jego sily trzeba dzielic przez 10 co nie zmienia faktu ze jest wielki (i na pewno silniejszy od 95 % , jak nie 100% kulturystow) . W sumie mozna tlumaczyc to e nie startuje w zadnych zawodach tym ze firma muscetech ktora on reklamuje i dostaje od niej ogromne pieniadze , po prostu mu na to nie pozwala . Choc dla wielu bedie to marne wytlumaczenie .

To co zdobyte nigdy nie bedzie szczytem .

" Życie jem jak Milkę ,
Bo wiem że jestem lśnieniem
I oka mgnieniem że będę wspomnieniem "

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 2638 Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 17754
na nogi to jest włanie na maszynie, czutałem o tych wynikach w necie, w ile w tym prawdy to pjęcia nie mam, pewnie sa przesadzone
a słyszłaem jeszcze jedną scieme ze on ma teraz 78 na łapie i wyciska na płaskiej 600 kg, ale w to juz nie uwierze, po swietach moze bede ogladał film na którym on tyle wyciska, jak obejrze to napisze co w nim było, ale napewno nie 600 kg!!!

d.j666
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Żeglarstwo

Następny temat

Strongman - koksiarze ???

WHEY premium