...
Napisał(a)
Dodałem to ćwiczenie do planu i totalnie nie wiem ile na początek mam wziąć ... ćwiczyły same ' koksy ' po 90 kg + to nie wiem początkujący... może 40, 50 kg ? 3 serie po 10-12 powtórzen
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Duże partie mięśniowe proponuje 4 serie :P
A obciążenie to już zależy od Ciebie ile jesteś w stanie wziąć. Jak maxymalnie weźmiesz 60kg przykladowo. To nie cwicz ciezarem 50kg :P . Posprawdzaj, jakim ciężąrem Ci dobrze idzie i juz :P . Zeby bylo nie za duzo nie za malo ;P . Ma byc ciezko ale masz dawaj rade :P . Mam nadzieje ze rozumiesz :P
A obciążenie to już zależy od Ciebie ile jesteś w stanie wziąć. Jak maxymalnie weźmiesz 60kg przykladowo. To nie cwicz ciezarem 50kg :P . Posprawdzaj, jakim ciężąrem Ci dobrze idzie i juz :P . Zeby bylo nie za duzo nie za malo ;P . Ma byc ciezko ale masz dawaj rade :P . Mam nadzieje ze rozumiesz :P
...
Napisał(a)
Proponowałbym najpierw dosyć małe ciężary w celu zaznajomienia się z prawidłową techniką.
ZDROWIE NIE JEST WSZYSTKIM, LECZ BEZ ZDROWIA WSZYSTKO JEST NICZYM.
...
Napisał(a)
j/w - to jest dość złozone ćwiczenie - opanuj najpierw technike na samym gryfie lub min. obciazeniu
Chcesz zrobić formę do lata? Wejdź: http://potreningu.pl/plany
Polecane artykuły