...
Napisał(a)
panowie ile mam łyczyc tego cynku przy braniu prola 400mg tygodniowo przez 10 tygodni??z gory dzienki
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
1 tabletka zincas forte ok 25mg cynku jedna rano jedna wieczorem, ale mysle ze w zupelnosci styknie 1 wieczorem
Zmieniony przez - gamon w dniu 2006-03-04 12:38:58
Zmieniony przez - gamon w dniu 2006-03-04 12:38:58
...
Napisał(a)
Cynk sie stosuje w nastepujacych ilosciach adekwatnych do masy ciala:
65-75kg ok 60mg
75-85kg ok 90mg
85-95kg ok 120 mg
powyzej 100kg + 140 mg
Zincas Forte ma 25-27 mg cynku w tabletce, kosztuje okolo 5-6 zł w aptece

65-75kg ok 60mg
75-85kg ok 90mg
85-95kg ok 120 mg
powyzej 100kg + 140 mg
Zincas Forte ma 25-27 mg cynku w tabletce, kosztuje okolo 5-6 zł w aptece

...
Napisał(a)
Nadmiar cynku jest toksyczny.
Formę buduję dzięki:
http://www.esuple.pl/
Moderator w Dziale Doping...
...
Napisał(a)
czyli załozmy ze jak ktos wazy w granicach 75-85kg to bierze ok te 90mg ale podczas cyklu jak waga mu zwiekszy sie czyli musi w tym przypadku jak juz wazy no załozmy z 85 doszedł do 95 kg czyli ma zwiekszyc dawke cynku tak??
...
Napisał(a)
to ile polecacie panowie tego cynkuu zebym ile go łyczył w jakich dawkach?? bo juz sie mieszam powoli
...
Napisał(a)
Co do cynku to niejest hop - siup
Pamietaj ze nadmiar cynku jest toxic ( tak jak micen napisal ), pozatym wyplukuje miedz - musisz jej niedobor uzupelniac ( fe. aspagrin ), pozatym zasduzo cynku moze ( choc niekonieczine ) odkladac sie w nerkach, kosciach, mozgu etc
IMO. Wystarczy 40 mg
Przynajmniej tyle ja lykam na cyklu dziennie

Pamietaj ze nadmiar cynku jest toxic ( tak jak micen napisal ), pozatym wyplukuje miedz - musisz jej niedobor uzupelniac ( fe. aspagrin ), pozatym zasduzo cynku moze ( choc niekonieczine ) odkladac sie w nerkach, kosciach, mozgu etc

IMO. Wystarczy 40 mg

Przynajmniej tyle ja lykam na cyklu dziennie

26 weeker...
Polecane artykuły