Kupił bym 2 puszki ale cena..
...
Napisał(a)
elo, mam takie pytanko , czy jak kupie 1puche Horse Powera lub Xpanda chyba nie ma roznicy, to raczej nie starczy mi na cały cykl czy mam racje? :/
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
No raczej nie starczy, ale możesz kupić jedną a do tego dokupić mono i będzie dobrze.
...
Napisał(a)
lepiej by było kupić 2 puchy, tylko floty dużo.. trzeba bedzie chyba pozbierac
...
Napisał(a)
sam stack na cykl za mało
dokup pojedynczą formę kreatyny jak mało kasy
pozdro
dokup pojedynczą formę kreatyny jak mało kasy
pozdro
PRO MODERATOR DZIAŁU
...
Napisał(a)
i jak brać z mono? zeby starczylo na dobry cykl.
Może lepiej Xpanda :> ? co o tym sądzicie
Zastanawiałem sie też jakby kupić Cell Pumpa, ale słabszy jest sporo chociaż cena atrakcyjna
Może lepiej Xpanda :> ? co o tym sądzicie
Zastanawiałem sie też jakby kupić Cell Pumpa, ale słabszy jest sporo chociaż cena atrakcyjna
...
Napisał(a)
Mozesz kupic hp+cp lub xp+cp cenowo wychodzi podobnie. Tania alternatywa bedzie n.o.k.o/nox stac z pvl + cp
pozdro
pozdro
Po kontuzji, wracam małymi kroczkami do formy :)
...
Napisał(a)
Tylko właśnie mam dylemat bo oba suple są bardzo dobre i chwalone jak czytałem na SFD i nie tylko , mówie o Xpandzie i Horse.P . Cena ok. 50zł różnicy na korzyść Xpanda.W tej cenie móglbym kupić sobie MONO doddatkowo do cyklu lub dopłacić 10zł i mieć CP. Ale wychodze z założenia że lepiej dopłacić te 50zł i mieć efekty niż odwrotnie. Tylko do końca nie wiem jakie są realia czy naprawde HP jest sukteczniejszy i daje większa pompe od XP. Na każego działa inaczej wiem, ale sam nie wiem na co sie zdecydować...
Polecane artykuły