SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

hormon wzrostu na poprawe samopoczucia

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 868

Formularz - Proszę o pomoc

Wiek

46

Waga

80

Wzrost

183

Obwód ramienia

31

Obwód klatki

100

Obwód uda

51

Obwód talii

88

Staż na siłowni

0

Dieta (przedstaw ilość spożywanego białka, węglowodanów i tłuszczy)

Ile i jakie przebyte cykle sterydowe

nie

Opisz swój plan treningowy

Cel cyklu

sily witalne

Ostatni cykl i odstęp czasowy od jego zakończenia

Poziom BF% (tkanki tłuszczowej)

20

Tendencja do tycia/chudnięcia (typ budowy)

brak

Stan zdrowia

dobry

Skłonność do łysienia lub porostu owłosienia

brak

PPM (podstawowa przemiana materii)

dobra

Wyniki siłowe w 3 głównych ćwiczeniach (klatka, martwy ciąg, przysiad ze sztangą)

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 18 Wiek 45 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 72
Czesc ,Panowie czy ktos z Was przyjmowal hormon wzrostu ,lub inne sterydy aby poprawic jakosc zycia ? Jestem doroslym facetem w wieku 46 lat jeszcze niedawno uprawialem czynnie sport bardzo wysilkowy (motocross) ale teraz od ponad 2 lat poswiecilem sie pracy i firmie ,ciagly stres praca po 12 godzin spowodowaly ze jestem wiecznie przemeczony nic mi sie nie chce a sport ktory byl moim oczkiem w glowie przestal mnie interesowac.Chodzi mi o kuracje aby sie lepiej czuc poprawic sily witalne , nigdy nie bralem zadnych srodkow ,nigdy nie palilem nie pilem alkocholu wyniki mam super wygladam jak 35 latek wiek BMI na badaniach to 30 lat , a jednak jestem mega zmeczony ,stracilem kondycje i sile.Wzrost 183 cm waga 80 kg tkanka tluszczowa na poziomie 20 %
Co mozecie zaproponowac ,jaka kuracje jak ja przeprowadzic ? Jak to mowil Edward pomozecie?
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120
Masz problem z przybraniem na wadze lub zgubieniem zbędnych kilogramów? Indywidualne plany dietetyczne i treningowe
  • 23 383 spalonych kg tłuszczu
  • 27 059 zbudowanych kg mięśni
Sprawdź więcej
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 31310 Napisanych postów 268860 Wiek 43 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1358291
Kolego zacznij od badań
Morfologia
Cukier
Cholesterol z frakcjami
Wątroba
Panel tarczycowy
Test całkowity
Estradiol
Prolaktyna
Progesteron

Lh
Fsh
Shgb

Idź do lekarza 1 kontaktu niech da ci zlecenia na co może resztę dorob prywatnie i wrzuć tutaj wyniki badań

treningi,cykle,suplementacja,odchudzanie,masa pisz-rafaltreningi@protonmail.com

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 18 Wiek 45 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 72
Czesc , tak jak pisalem jestem zdrowy zrobilem wszystkie mozliwe badania bylem u trzech specjalistow od hormonow przebadalem sie na wszystkie mozliwe sposoby uwierz mi podchodze do tego bardzo profesjinalnie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 18 Wiek 45 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 72
wieczorem podam wszystkie wyniki
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 31310 Napisanych postów 268860 Wiek 43 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1358291
Wrzuć wyniki badań zobaczymy jak to wygląda
Nie myslales wrócić do treningów ?

treningi,cykle,suplementacja,odchudzanie,masa pisz-rafaltreningi@protonmail.com

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 18 Wiek 45 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 72
powiem Ci szczerze ze napewno to by pomoglo ,ale prawda jest taka ze wiek juz jakis jest i taka kuracja mysle ze mi to ulatwi i zregeneruje organizm i podleczy po kontuzjach ktorych w tym sporcie mialem wiele. W USA takie kuracje sa normalne w pewnym wieku
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 18 Wiek 45 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 72
FOSFOR (S) [L23]FOSFOR 3.2mg/dl 2.5-4.5WAPŃ (S) [O77]WAPŃ9.62mg/dl 8.8-10.2MAGNEZ (S) [M87]MAGNEZ 2.26⇑mg/dl 1.46-2.2ALAT (S) [I17]ALAT 15U/l < 41ASPAT (S) [I19]AspAT 16U/l < 40GGTP (S) [L31]GGTP 21U/l 8-60FOSFATAZA ALKALICZNA (S) [L11]ALP 7474U/l 40-130TSH (S) [L69]TSH 2.062.06mIU/l dorośli: 0.27-4.2do 6 dni: 0.7-15.26 dni-3 m-cy: 0.72-113-12 m-cy: 0.73-8.351-6 lat: 0.70-5.976-11lat: 0.60-4.8411-20 lat: 0.51-4.30met.ECLIA, system Cobas e, f-ma ROCHEPracownia : WYSYŁKA GDYNIA - technik analityki medycznej Jolanta KuterANTY-TG (S) [O18]P/TYREOGLOBUL. <3.00 IU/ml<4.11metoda CMIA, system Alinity,firma AbbottUwaga: zmiana wart. refer. od 09-01-2019ANTY-TPO (S) [O09]P/TYREOPEROKSYD. 6.31↑IU/ml <5.61metoda CMIA, system Alinity,firma AbbottUwaga: zmiana wart. refer. od 09-01-2019LH (S) [L67]LH 1.61.6mIU/ml 0.57-12.07metoda CMIA, system Alinityfirma AbbottUwaga: zmiana wart. refer. od 09-01-2019FSH (S) [L65]FSH 2.882.88mIU/ml 0.95 - 11.95metoda CMIA system Alinityfirma AbbottUwaga: zmiana wart. refer. od 09-01-2019TESTOSTERON (S) [O41]TST 14.3914.39nmol/l 8.33-30.19metoda CMIA system Alinity,firma AbbottUwaga: zmiana wart. refer. od 09-01-2019SHGB (U) [I83]SHBG 27.627.6nmol/l 17.1-77.6metoda CMIA system Alinity, AbbottUwaga: zmiana wart. refer. od 09-01-2019
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 4945 Napisanych postów 8105 Wiek 40 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 394684
Ja teraz, bo ciekawskie ze mnie stworzenie testowalem dawki 3,3333jm ed (nie w temacie jestes - dzielilem wial na 3, ed - codziennie). Stricte pod katem anti aging. Przez ponad mkíesiac nic specjalnego sie nie stalo. Wg kosmetyczek (zawodowo sie obracam wsrod ludzi zwiazanych z wellness/SPA) poprawila mi sie cera. Pazury rosna za szybk. Minely takie malo upierdliwe bole w stawach, ktore milam od lat. IMO efekt dupy nie urywa, z drugiej strony to krotki okres podawania. Znam kilka kobiet co dziabie po 2iu ed, ale wiele miesiacy. U nich efekt (wizerunkowy) jest na plus. W kwesti samopoczucia nic specjalnego.
Na twoim miejscu to w pierwszej klejnosci zinteresowal bym sie suplami, w drugiej testosteronem. Jesli jest nisko to zdecydowanie po nim, a nie po GH odczujesz efekt na plus. Ale w pierwszej kolejnosci jak Lodzianin napisal - dieta i trening.

OnGear

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 18 Wiek 45 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 72
sory musze wyniki przepisac chyba recznie bo jakies cyrki wychodza
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 4945 Napisanych postów 8105 Wiek 40 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 394684
No testa widac. Dupy nie urywa ale jest w normie. Zrob zrzut ekranu i dodaj jako zdj.

OnGear

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 18 Wiek 45 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 72
Dzieki za zainteresowanie Panowie traktuje taki cykl jako cos co jest normalego w innych krajach dlaczego nie poprawic sobie zdrowia i samopoczucia taka kuracja tym bardziej ze mam prawie 46 lat , w lodowce mam od 2 miesiecy taki zestaw hormon i testosteron ale nie przyjmowalem bo chce rozwiac wszystkie watpliwosci ,na badania i lekarzy kontrolnie wydalem pare tys i nie chodzi o pieniadze ,ale Polscy lekarze za groma nie chca przepisac nic bo jestem zdrowy a ze werwa nie ta to tak ma byc , wiec zapytalem Was bo na tym sie znacie
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Htz jak zmniejszyć stężenie

Fruzelina