Szacuny
1
Napisanych postów
195
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
6253
witam. CO wybrac haki czy paski.co bedzie bardziej przydatne do zwisania na drążku i pozwoli mi na nim dluzej wisiec? Rownież ktore są przydatne do innych cwiczen?
Szacuny
1
Napisanych postów
195
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
6253
ok widze wiele odpowiedzi. ja sie pytalem o zwis na drazku. a tu nagle baranek sugeruje ze w mc 100 nie zrobie i sie paskami wyreczam. Chociaz dawno nie cwiczylem (od maja) to 100 w martwym podolam. Moze i bym sobie nic nie kupowal ale mam takie cos w szkole jak mikolajki a zwis na drazku przez dlugi czas pomoglby mi w bolach kregoslupa.
Szacuny
1
Napisanych postów
195
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
6253
dzieki ci za twoje rady, ale nie wyobrazam sobie wiszenia na drązku przez 5 czy 10 minut, a przy okazji zawsze pomoga zrobic te kilka powtorzen na drazku jak uchwyt padnie. A tak wogole to ja mam sobie cos wybrac, bo i tak za to nie płace. Ale nie bede sie spowiadac tutaj. To jak mozesz doradzic albo ktos inny?
Szacuny
1
Napisanych postów
195
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
6253
dzieki. a do jakich cwiczen innych beda sie paski lub haki efektywnie nadawaly. Jesli Ty mialbys wybierac to co bys wzial paski czy haki (tylko niepisz ze nic), co bedzie bardziej przydatne?